Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Üsküdar'da oy kullandı. Erdoğan, açıklama yapıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Üsküdar'da oy kullandı.

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oy kullanma işlemlerini gerçekleştirmek üzere Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'na geldiler.

Başbakan'ın oy kullanacağı okulda geniş güvenlik önlemleri alınmış durumda. Başbakan Erdoğan'ın oy kullanacağı kattaki diğer sınıflarda oy kullanma işlemleri durdurulmuş durumda. Başbakan ve eşi Emine Erdoğan oy kullandıktan sonra diğer sınıflarda da oy kullanma işlemleri devam edecektir.

Başbakan Erdoğan oy kullanma işleminin ardından kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını cevapladı ve Kahramanmaraş'taki arama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başbakan Erdoğan : " Büyük bir maratonun ardından sonra bugün milletimiz bir anket yapıyor. Bu mücadelenin sonucunda halkımızın takdiri ortaya çıkacaktır. Bu takdire milletçe hep birlikte saygı duyacağız. Tabii özellikle kampanyanın son üç gününde siyasette çok değerli bir arkadaşımızı bu kampanya süreci içerisinde kaybetmenin hüznü bizleri son üç günde mateme boğdu. Kendilerine de Allah'tan rahmet diliyorum. Yoğun çalışmalar netcesinde kendilerini bulduk. Gazeteci arkadaşımızı da arama çalışmaları sürüyor. Bu sabah kaymakam ve valimizi aramak suretiyle hala aynı bölgedeki çalışmalar sürüyor. Helikopter ile aramalar sürüyor. İsmail Bey'i de bulursak bu süreci tamamlamış olacağız. Allah beterinden korusun. Milletimiz, ülkemiz Türk demokrasisi için hayırlara vesile olsun diyorum." dedi.


Etiketler :