Başbakan, İstanbul'da meydana iniyor

Başbakan, İstanbul'da meydana iniyor

12 Haziran'daki genel seçimler için Anadolu'daki ilk mitingini Bayburt'ta yapan Başbakan Erdoğan, bugün İstanbul'daki ilk mitingini yapacak. Beykoz, mitinge hazır

12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimleri için seçim kampanyasını 22 Nisan'da Bayburt'tan başlatan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'daki ilk mitingini Beykoz'da yapacak.

Erdoğan'ın Beykoz'da halka hitap edeceği Beykoz Belediye Meydanı'nda hazırlıklar ve süsleme calışmaları gece geç saatlere kadar sürdü.

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'daki ilk mitingini Beykoz'da yapacağı günler öncesinden ilçe sakinlerine duyurulurken, ilçedeki parti teşkilatı da miting için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi.

Beykoz Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Tanıtım ve Medya Sorumlusu Gökhan Beşir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da seçim startını Beykoz'dan verecek olmasının anlamının kendileri için çok büyük olduğunu ifade ederek, buna layık olmak için çok çalıştıklarını söyledi.

Beykoz halkının Başbakan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade eden Beşir, Beykoz'un bu coşkuyu yaşamak için hazır olduğunu söyledi.

Beşir, yaptıkları çalışmaların karşılığını 12 Haziran'da fazlasıyla alacaklarna inandıklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Erdoğan'ın bugünkü programı:

Erdoğan, saat 11.00'de Kavacık'ta Medistate Hastanesi'nin açılışına katılacak.

Erdoğan, daha sonra sırasıyla Beykoz, Şile, Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerini ziyaret edecek. (İstanbul/11.30/13.00/15.00/17.00)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.