Başbakan'dan inek, Gül'den iş istediler

Başbakan'dan inek, Gül'den iş istediler

Aydınlıkevler'deki bir taksi durağını ziyaret eden Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül'den bakın ne istediler?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Aydınlıkevler'deki bir taksi durağını ziyaret ederek, taksicilerin sorunlarını dinledi. Bir taksi şoförü çok borcunun olduğunu Cumhurbaşkanı Gül'e ileterek, iş talebinde bulundu. Daha önce aynı taksi durağına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da uğramış ve Muammer Yücel isimli bir taksici Başbakan'dan inek istemişti. Erdoğan, Yücel'e inek gönderince taksici de köyüne dönmüştü.

Cumhurbaşkanı Gül, Çırağan Sarayı'nda ev sahipliği yapacağı üçlü Balkan Zirvesi'ne katılmak için İstanbul'a gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na seyir halindeyken, Telekom Aydınlıkevler Arama Taksi Durağı'na uğradı. Taksi durağında bir süre kalan Cumhurbaşkanı Gül'ün taksicilerin sorunlarını dinlediği öğrenildi. Taksicilerin ikram ettiği çayı içen Gül daha sonra buradan ayrıldı.

Taksici Mustafa Gündoğdu, daha önce Cumhurbaşkanı'nın bu güzergâhı kullanırken, kendisine el salladıklarını söyledi. Gündoğdu, durağın önünden geçerken, makam aracının camını açan Gül'ün, "En kısa sürede uğrayacağım." dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Gül'ün sözünü tutarak kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Gündoğdu, Gül'e çok borcu olduğunu ileterek iş istediğini kaydetti. Gündoğdu, Cumhurbaşkanı'nın bu konuyu yanında bulunan görevlilere not aldırdığını söyledi.

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da durağı ziyaret ettiğini hatırlatan Gündoğdu, "Muammer Yücel isimli arkadaşımıza Başbakanımız inek sözü vermişti. Kısa bir süre önce de arkadaşımız inekleri alarak, köye göç etti." dedi.

 

Etiketler :