BAŞBAKAN'DAN SÖZCÜ'YE SERT TEPKİ

BAŞBAKAN'DAN SÖZCÜ'YE SERT TEPKİ

Başbakan Erdoğan, "Kaldır başını, çöz şu sorunu" manşetini atan Sözcü Gazetesi'ne sert çıktı

 

Rize'de kendi adını taşıyan Üniversitede verilen Fahri Doktora töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, "başımızın eğik olması hüznümüzdendir" dedi.

Başbakan Erdoğan, Rize'de "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi"nde yaptığı konuşmada "Kaldır Başını Çöz Şu Sorunu" manşeti olan Sözcü Gazetesine çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan, "Başımızın öne eğik olması birilerinden çekindiğimiz için değil. O andaki hüznümüz sebebiyledir. Bu durumu başka yere çekenlere sesleniyorum. Biz başımızın nerede dik olduğunu göstermiş bir kadro harekatının öncüleriyiz" dedi.

 

Başbakan Erdoğan şunları söyledi;

"Siirt Pervari'de şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güne kadar fedakarca vatanına hizmet eden şehitlerimizi rahmet yadediyorum. Başımızın öne eğik olmasını baş köşelere çekenlere sesleniyorum. Bu o andaki hüznümüz sebebiyledir. Ama sizler bunu ayırt edemeyecek kadar farklı bir atmosferin içerisindeyiz. Bizim milletimiz kimin başı öne eğikse onun ne anlatmak istediğini biliyoruz. Biz başımızın nerede dik duduğunu göstermiş bir partiyiz. Biz biliyoruz ki şehadet makamı makamların en yücesidir. Oraya her kişiinin ulaşması da mümkün değildir oraya ancak er kişiler ulaşır.

Sözcü Gazetesi dün şehitlerin cenaze töreninde Başbakan'ın başını öne eğmesi böyle manşet yapmıştı

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.