Başbakan'dan Zekeriya Öz'e jet yalanlama

Başbakan'dan Zekeriya Öz'e jet yalanlama

Başbakan Erdoğan'ın yakın çevresiyle yaptğı görüşmede Öz'ün iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Savcı Zekeriya Öz, bugün basın mensuplarıyla yaptığı görüşmeden, 17 Aralık operasyonundan sonra Başbakan Erdoğan'ın kendisine yüksek yargıdan iki kişiyi gönderdiğini iddia etmişti. Japonya'da bulunan Başbakan Erdoğan'ın yakın çevresiyle yatğı görüşmede Öz'ün iddialarını kesin bir dille yalanladı.

"Yalan ve iftira"

Yeni Şafak'ın edindiği bilgiye göre, Japonya'da bulunan Başbakan Erdoğan'ın yakın çevresine Öz'ün sözlerini değerlendirerek, "Bu sözler yalan ve iftiradır. Benim yüksek yargıdan birini kendilerine göndermem mümkün değil" dediği öğrenildi.

Öz ne demişti?

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun ben karşıladım dediği lüks Dubai tatili ülke gündemine oturan Savcı Zekeriya Öz, bugün konuya ilişkin görüştüğü basın mensuplarına Başbakan Erdoğan'ın kendisine aracı gönderdiğini iddia etti. Bursa'da iki kişiyle görüştüğünü iddia eden Öz, "Sayın Başbakan'ın bana çok kızgın olduğunu, hakkımda ağır laflar ettiğini, bir mektup yazarak kendisinden özür dilemem gerektiğini, hükümete yönelik soruşturmaların derhal durdurulmasını, aksi takdirde zarar göreceğimi ve bunun sonuçlarının benim için ağır olacağını, emniyete neden gittiğimi bunun herkesi çok kızdırdığını söylediler" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.