Başbakan'ın Kırıkkale konuşması

Başbakan'ın Kırıkkale konuşması

Başbakan Erdoğan, Kırıkkale'de halka hitap ediyor. CHP'ye yüklenen Erdoğan, MHP'yi milletvekili adayı Engin Alan ile vurdu. Alan'ın kendisine yönelik saygısızlığını aktardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi: İslam dünyasında hiç bir millet askerine Mehmetçik adını vermemiştir. Mehmetçik nereden geliyor. Peygamberimizden geliyor.

Bu millet çok dirayetli bir millettir. Bu millet çetelerin ve terörün tuzağına düşmemiştir. Çarşaf çarşaf medyada haberler yer alırken bu millet tuzağa düşmemiştir. Televizyonlarda bütün gün verilen görüntüler Doğu Anadolu'nun Güneydoğu Anadolu'nun gerçek görüntüleri değildir.

Bunlar esnafa kepenk kapattıracak kadar, sabah namazında camiden çıkan imamı katledecek kadar gözü dönmüştür. Bunlar İslam dinini Zerdüştlükle kıyaslayacak kadar yoldan çıkmıştır.

Şu anda çok ilginç şeyler oluyor. Ne dolaplar döndüğünü görmeniz için bunları iyi bilmeniz lazım. Vatandaşın Hakkari'de mitingimize gelmesi engellendi. Tehdit edildi, şiddet uygulandı.

BDP'lilerin eline Türk bayrağı vermek yürek ister yürek. Sen bunu yapamadın. Niye bizim bayrağımız birilerini rahatsız ediyor. Bu ülkenin bayrağının rengimi rahatsız ediyor. Şehidimizin kanıdır. Sembollerimiz milletimizin sembolüdür. Tek millet diyoruz. Tek bayrak ve tek devlet vardır.

Hakkari'de başka Ardahan'da başka. Akşam başka sabah başka... CHP'yi dizayn ettiler kaset yoluyla.. MHP'yi diyan ediyorlar kaset yoluyla...

ENGİN ALAN'IN SAYGISIZLIĞI

Bir general var içeride... MHP'nin milletvekili adayı.

Çanakkale'de yaşanan bir olayı aktarayım. Askerin işi itaattir. Bu zat ülkenin başbakanı geldiği zaman ayağa kalkmayacak kadar edepten uzak bir zattır. Hedefi büyüktü. Amacı orgeneral olmaktı ama olamadı. Şimdi MHP'nin milletvekili adayı...

Artık dünyaya açılan bir Türkiye var. Dünyada söz sahibi bir Türkiye var. İstikrarla bugüne geldik. Daha da iyi bir noktaya geleceğiz. Türkiye'nin artık dünyada itibarı var. Türk vatandaşları çoğu ülkeye vizesiz seyahat ediyor.

Bunlar ülkeyi iflasa götürdü. merkez Bankası'nın kasasını boşalttı. Vatandaştan konut edindirme yardımı adı altında paraları kestiler. Kim ödedi biz ödedik. Ali Bey'e dedim. Bu paralar hemen ödenecek. Kasada para var mı dedim. kasayı boşaltmışlar sadece kağıt var dedi. Devlet vatandaşına borçlu olmaz dedik. Bunları tıkır tıkır ödedik. Onlar borçlandı biz ödedik.

IMF'den aldılar paraları ödemeden gittiler. 27.5 milyar dolar borçlandılar. Onu da biz ödedik. Şimdi Türkiye'nin kalan borcu 5 milyar dolar. İstesek şimdi onu da öderiz.

Şimdi kasamız dolu Allah'a şükür. Kasadaki paraya şimdi de Bay Kemal göz koydu. Onları nasıl sıfırlarım onun hesabını yapıyor. Herkese veriyor.

İlköğretimde kitapları ücretsiz verdik. Ailelere sosyal güvence getirdik. Okuyamayan çocuklara aylık bağladık.

Artık okullardan kara tahtayı kaldırıyoruz. Şimdi okullara akıllı tahtalar getiriyoruz. Şimdi ücretsiz elektronik kitap dağıtacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.