Başbakan'ın liderler turu stüdyoyu karıştırdı!

Başbakan'ın liderler turu stüdyoyu karıştırdı!

Can Ataklı ve Ahmet Tezcan Habertürk ekranlarında bu kez Başbakan'ın liderler turunu tartışırken şakayla karışık birbirlerine girdiler

Habertürk ekranlarında yayınlanan Haber Analiz yine tatlı sert bir polemiğe sahne oldu. Zaman yazarı Ahmet Tezcan'la Vatan yazarı Can Ataklı'nın hazırladığı programa Ataklı'nın Başbakan'ın liderler turuna gösterdiği tepki damgasını vurdu.

Başbakan Erdoğan'ın DSP lideri Mansur Türker ile başladığı liderler turunun tartışıldığı progamda Vatan yazarı ilginç iddialarda bulundu. Tezcan'in itirazlarıyla derinleşen tartışmada Ataklı'nın tatlı sert tepkisi dikkat çekti.

Can Ataklı: O kadar konuşmuşlar içerde ama Mansur Türker diyor ki 'Biz anlattık O dinledi.' Aman ne güzel hava atıyor bir de. Böyle siyasetçi mi olur? Ya desene 'Başbakan şunları şunları söyledi' ama yok.

Ahmet Tezcan: Hayır ama, Mansur Türek Başbakan'la görüştü diye eleştiri yapma.

Can Ataklı: Ahmet ne olur demogoji yapma şimdi.

Can Ataklı: Bak diyor ki 'Başbakan'a anlattık O da notlar aldı.' Çünkü ne diyeceğini bilmiyor, eline gözüne bulaştırmış zaten süreci. Başbakan ne yapacağını bilmiyorki bir şeyler söylesin.

Ahmet Tezcan: 'hükümet biz yaptıklarımızı ve ne yapacağımızı zaten açıkladık. Onların katkılarını almaya gittik' diyor sonuçta.

Etiketler :