Başkan Çelikbilek Din Görevlilerini Ağırladı

Başkan Çelikbilek Din Görevlilerini Ağırladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde yapılan istişare toplantısında cami ve din görevlileriyle, ilçede yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

21-03-2018-din-gorevlileri-istisare-programi-(1).jpg21-03-2018-din-gorevlileri-istisare-programi-(9).jpg21-03-2018-din-gorevlileri-istisare-programi-(3).jpgana-foto.jpgİBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Mahmut Gülbasar, Taceddin Aksu, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Meclis üyeleri, başkan danışmanları, cami dernek başkanları ve din görevlileri katıldı.

 

Anadolufeneri İmam Hatibi Mücahit Çaylı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve din görevlileri, ilçedeki camii ve din hizmetleri alanındaki gelişme ve ihtiyaçları değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu.  

Başkan Çelikbilek: “Mazlumların derdi, hepimizin ortak derdi”

Başkan Çelikbilek: “Birbirimizi sevmek, imanın bir tezahürüdür. Rabbim muhabbetimizi ayırmasın. Üç aylarımız, yarınki Regaip Kandilimiz ve Ramazanımız yeryüzündeki tüm müslümanlar için kutlu olsun. Ülkemizin iyiliği için hepiniz dualarınızı eksik etmeyiniz. Bu dualar sayesinde Diriliş bir TV dizisi olmakla kalmadı, Türkiye’nin her yerinde bir kere daha ortaya çıktı. Güneydoğu’da, Suriye topraklarında kahramanlık destanı yazılıyor. Halkımızın dirilişini görmek, tüm dünyaya göstermek, bizi mutlu ediyor. Rabbim bu güzelliği daim kılsın. Mazlumların derdi, hepimizin ortak derdi ve duası olsun. Tefekkür eden siz değerli hocalarımız, ülke meseleleri ve her anlamda bize fikir verebilirsiniz. Afrin’deki ve yurdun her yerindeki tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum.” dedi.

Kaymakam Katırcı: “Sizler bu toplumun ışık noktasısınız”

Başkan Yücel Çelikbilek’e teşekkürlerini ileten Kaymakam Ahmet Katırcı: “Sizler bu toplumun aydınlatması, ışık noktasısınız. Siz eğer toplumu aydınlatma, bilinçlendirme görevinizi yerinde yapmazsanız sizin yerinize başkaları yapar, yön vermeye çalışır. Bu anlamda göreviniz çok değerli ve önemli. Uyuşturucu ve terörle mücadele konularında sizlere çok görev düşüyor. Bize başvurun ve birlikte proje yapmaya devam edelim. Çünkü halkımız, siz değerli temsilcilere inanıyor. Sadece dini vazifede liderlik değil, özellikle sosyal sorumluluk kapsamındaki projelerde de sizleri görmek istiyor, bu konularda hassasiyet bekliyoruz.” diye konuştu.

Programın sonunda din görevlilerine kandil simidi dağıtıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.