Başkan Çelikbilek MERAMINI ANLATTI

Başkan Çelikbilek MERAMINI ANLATTI

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, o sözlerine açıklık getirdi

 

Beykoz'u şoke eden sözlere Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'ten açıklama geldi. Hakaret olarak nitelendirilen sözlerin samimi bir ortamda, Beykozlu sporcuları zor durumda bırakan sorumlular için söylediğini ifade eden Çelikbilek, sporcu gençlerin durumuna üzülerek maaş sözü verdiğini kaydetti. İşte Çelikbilek'in o açıklaması;

“Başkan’dan Beykozlular’a Ağır Hakaret” başlıklı habere açıklama Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'ten geldi. 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Beykozspor 1908 futbol takımının futbolcularının Başkan Çelikbilek'i ziyaret ettiği ve sporcuların sıkıntılarını anlattığı belirtilen açıklamada, bazı futbolcuların paralarını alamamaları nedeniyle sahaya çıkmayacaklarını söyledikleri kaydedildi.

ÇELİKBİLEK FUTBOLCULARI DİNLEDİ

Ziyaretle ilgili açıklamasında futbolcuların durumuna üzüldüğünü belirten Çelikbilek, takımla kimsenin ilgilenmediği için sporculara sezon sonuna kadar maaşlarını ödeme sözü verdiğini ve bu ziyaret esnasında futbolcuları bu duruma düşürenler için habere konu olan sözleri söylediğini ifade etti. İşte Çelikbilek'in açıklaması:
“Kulüple hiçbir ilgilenmek istemedim. Ama sizin gibi pırıl pırıl gençlerin bu durumuna oldukça üzüldüm. Sizin hatırınıza, bütün maddi sıkıntılarımıza rağmen, sezon sonuna kadar bütün oyunculara maaşı ödeyeceğim.

 

Konuşmalara dikkat edilirse, konu tamamen Beykozspor 1908 kulübü ve yönetimi ile ilgilidir. Ben siyasetçiyim ve Beykoz’un seçilmiş belediye başkanıyım. Hiçbir siyasetçi, seçilmiş kişi, hele de yerel basının olduğu bir ortamda vatandaşlarına kötü söz söylemez. Bu ifadelerim tamamen, gençleri zor durumda bırakan sorumlulara yöneliktir ve samimi bir ortamda söylenmiş ifadelerdir.”

İŞTE BAŞKANA AÇIKLAMA YAPTIRAN O HABER


Beykoz 1908 AŞ Futbol takımı oyuncuları, yaşadıkları sıkıntılardan dolayı belediyenin kapısını çaldı. 6 aydır parasız oynadıklarını ve sıkıntıları giderilmezse bu hafta 1. yarının son maçına çıkıp 2. yarı maçlarına çıkmaya güçlerinin olmadığını Belediye Başkanı ile paylaştı. Başkanlık makamında geçen konuşmada, futbolcular, Çelikbilek'e bir bir sıkıntılarını anlattılar. Ardından ise söz sırası Çelikbilek'e geldi. Ancak AK Partili Başkan, konuşma esnasında Beykozlulara habere konu olan o sözleri söyledi.
 
İŞTE BAŞKANA AÇIKLAMA YAPTIRAN O VİDEO



(NOT: Başkan'ın Beykozlular'a hakaret dolu sözleri, videonun 08:38 - 08: 43 dakikaları arasındadır...)



 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :