Başkan Çelikbilek’e Dostluk Ziyareti

Başkan Çelikbilek’e Dostluk Ziyareti

Romanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti’nden gelen öğretmenlerden oluşan heyet, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret etti.

 

“Erasmus Öğrencilere Dil Öğretimi Projesi” kapsamında ilçemizde bulunan heyete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Gündoğdu Nene Hatun İlkokulu Müdürü Çetin Can ve Okul Koordinatörü Önder Baş eşlik etti. Ziyarette Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e çeşitli sorular yönelten öğretmenler, yerel yönetimler hakkında da bilgi aldılar.

Yabancı dil öğrenmede, iletişim kurmada, motivasyon ve başarının arttırılmasını amaçlayan projenin, AB programları kapsamında 2. toplantısı için ülkemize gelen koordinatör öğretmenler, Başkan Yücel Çelikbilek’e yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdiler. 

Ülke temsilcilerine, ilçede eğitim, kültür, altyapı, spor ve birçok alanda güzel hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Çelikbilek, öğrencilerin farklı kültürleri tanımalarına, yabancı dil öğrenmeye zemin hazırlayan projeleri her zaman desteklediklerini söyledi.   

Beykoz Belediyesinin çalışmaları, hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğretmenler, Türkiye’yi yakından takip ettiklerini belirterek, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Çelikbilek’e teşekkür ettiler.

Ziyaretin sonunda Başkan Çelikbilek ve misafirler karşılıklı hediyeleştiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.