Başkana Ersun Yanal'ı Sordular

Başkana Ersun Yanal'ı Sordular

Şampiyonluk yarışında kan kaybı süren Trabzonspor'da Başkan Şener'e taraftarların istifasını istediği Yanal hakkındaki görüşü istendi.

Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor'un zirvedeki kan kaybı sürüyor.

En son ligin 23. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, son 4 haftadır galip gelme başarısı gösteremedi. Bordo-mavililer, son 4 haftada 2 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

Ligde son 7 haftada sadece 1 galibiyet elde eden bordo-mavililer, söz konusu dönemde 15 puan yitirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, matematiksel olarak kaybetmedikleri sürece şampiyonluk şanslarının sürdüğünü belirterek, ''Fakat şampiyon olacak, galip gelecek oyun oynamıyoruz. Hiçbir futbolcuda arzu, istek yok'' diye konuştu.

Görevlerinin bu takımı toparlamak ve iyi noktaya getirmek olduğunu ifade eden Şener, şöyle konuştu:

''Bizden çok futbolcuya, hocaya görevler düşüyor. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bir kitapta yönetim kurulunun ne yapması gerektiği yazıyorsa, onun hepsini yapıyoruz. Ancak futbol bu. Yapacak bir şey yok.''

Şener, teknik direktör Ersun Yanal'ın taraftarlar tarafından istifaya davet edilmesine ilişkin olarak ise ''Bu konuda bir şey söylemek için erken. 1-2 gün daha Trabzon'da bulunacağım. Konuşuruz'' dedi.

Etiketler :