Başkan'dan 12 yaşındaki kıza taciz

Başkan'dan 12 yaşındaki kıza taciz

12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen BDP'li başkanın müstehcen görüntüleri internette yayınlandı

Ağrı Diyadin BDP'li Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi'nin, 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi. İnternete yayılan müstehcen görüntülerde, Tanrıverdi'nin bilgisayar kamerası başında yaptığı uygunsuz hareketleri yer aldı.

Tanrıverdi'ye ait olduğu iddia edilen görüntüler, bir ihbarla gün yüzüne çıktı. İhbar, hem çocuk istismarı açısından suç duyurusu niteliğinde hem de yüz kızartıcı görüntüler içeriyordu.

12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ

Savcıya gönderilen ihbar mektubunun sahibi, 12 yaşındaki kız çocuğunun babası. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde yaşadığını ve çok çocuklu bir ailenin reisi olduğunu belirten baba, belediye başkanının tacizine uğrayan kızının, ortaokul öğrencisi olduğunu anlatıyor önce... Sonrasında ise taciz olayının nasıl gerçekleştiğini...

'KIZIM ÖDEVİ İÇİN BAŞKANDAN YARDIM İSTEMİŞTİ'

Kızına, okulda sosyal öğretmeni tarafından yaşadığı yerle ilgili ödev verildiğini anlatan baba, "Çocuğum ödevi hazırlamak için internete girmiş ve Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi'ye mail atarak bölgeyle ilgili bilgi almak istemiş. Belediye Başkanı da msn adresini gönderek kızımla irtibata geçmiş ve yüz kızartıcı görüntülere imza atmış" diyerek savcıya şikayette bulundu.

TEHDİT KORKUSU

İhbar mektubunu, gelecek tehditlerden korktuğu için isimsiz yollayan baba, "Ben şahsen gelsem şikayetçi olsam aileme zarar verirler nereye gideyim. Bu adamın görüntüsünü de ben size yolluyorum. Bu namussuz ırz düşmanlarından şikayetçiyim. Önce Allah'a sonra sizlere güveniyoruz. Bizi bunlara bırakmayın. Ya da sahip çıkamayacaksanız bırakın buralarda bayrak artık dalgalanmasın. Başımıza kim geçecekse geçsin. Kime güveneceğiz bilelim" diyerek görüntüleri de savcıya bildirmiş.

İhbar mektubuyla beraber Celal Tanrıverdi'ye ait olduğu iddia edilen görüntüler internete de servis edildi ancak görüntüler yayın ahlakına uymadığı için yayınlamıyoruz...

(İnternethaber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.