Baskıncı grup hedef saptırıyor

Baskıncı grup hedef saptırıyor

Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları, 21 Ağustos Cumartesi günü, İstanbul İl teşkilatı tarafında Wow otel’de verilen iftarı basarak, şiddet uygulayanları çok sert bir dille kınadı.

İftarda şiddet uygulayanları “baskıncı” grup olarak nitelendiren İstanbul Gençlik Kolları, yaptığı yazılı açıklamada İstanbul gençliği olarak Genel Başkanları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanında olduklarını bildirdi.

İSTANBUL GENÇLİK KOLLARININ AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

21 Ağustos Cumartesi İstanbul Wow Otelde, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının nezih iftar sofrasını basarak, Kur’an tilaveti sırasında Genel Başkanımızın bulunduğu masaya tabak, bardak, tuzluk atan, masaları deviren, bayan ve çocukların bir arada olduğu iftar sofrasında şiddet hadiselerine neden olan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Erbakan hocamız adına yapılan tüm bu hadiseler, başta Erbakan Hocamız tarafından kınanmış olup, 40 yıldır bu davaya emek veren, gönül veren herkes tarafından üzüntü ile karşılanmıştır.

İl İftarındaki “baskıncı” grubu organize ettiği bilinen eski gençlik kolları başkanı olan şahsın, basın açıklaması yaparak hedef saptırması ve gerçek dışı beyanları açıkça görülmektedir. Olayın bizzat içerisinde olarak masumane bir tavırla açıklama yapılması şaşırtıcı ve gülünçtür.

Ayrıca İl başkan yardımcılarımıza isnat edilen tüm ifadeler gerçek dışı olup, iftiradan ibarettir. Tüm hadiselere sebebiyet verenler emniyet tarafından tespit edilmiş olup, bu kişiler hakkında yasal ve hukuki süreç devam etmektedir.  İl Gençlik Kollarımızca, baskıncı gruba iftar programında kesinlikle karşılık verilmemiş, bu yönde tüm gençlik teşkilatımız itidalli davranarak takdir toplamış ve bu duruşla taşkınlığın daha da büyümesine engel olunmuştur.

Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları olarak, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya kurma idealine sahip olan partimizin iktidara ulaşması yönünde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Kamuoyuna saygı ile arz olunur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :