Batum: Koca Bir Askeri Yıktılar

Batum: Koca Bir Askeri Yıktılar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, ''12 Haziranda hepimiz göreceğiz, karne notu, özellikle bazı notları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok yüksek'' dedi.

Batum, çeşitli etkinlikler için geldiği Zonguldak'ta, Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, AK Parti tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan karneyi nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine Batum, şunları kaydetti:

''Dünyada bunun örneği yok. Bu karneyi hazırlayan Recep Tayyip Erdoğan. Bu Başbakanı nasıl ciddiye alıp da karnede verdiği nota, 'az vermiş, çok vermiş' diyeceğiz. İkinci söyleyen de kendisine dava da açtığım Hüseyin Çelik'tir. Bana yönelik ''Süheyl Batum hep sarhoştur' diyen kişinin verdiği notun neresine bakacaksınız? Ben bir not veriyorum Kılıçdaroğlu'na, hayatımda böyle mütevazi az lider gördüm, her şeyi ben yarattım havasında olmayan, halkın elini tutan, gerçekten bunu samimi duygularla yapan başkan görmedim. Bundan birileri çok korktuğundan onu yıpratmaya çalışıyorlar. Bu karnelerle değil, 12 Haziranda hepimiz göreceğiz, karne notu özellikle bazı notları Kılıçdaroğlu'nun çok yüksektir.''

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :