Batum'a göre AKP ve CHP'nin oy oranları

Batum'a göre AKP ve CHP'nin oy oranları

Süheyl Batum sokakta karşılaştığı vatandaşlardan partisine oy istedi

Eskişehir'den birinci sıra milletvekili adayı gösterilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, seçim çalışmaları kapsamında esnafları dolaşırken bir vatandaşın Ergenekon ve kâğıttan asker tepkisiyle karşılaştı.

Hamamyolu Caddesi'nde oy istediği bir vatandaş Batum'a "Ergenekoncuları doldurdunuz partiye, iktidar olursanız askeri kâğıttan kaplan olmaktan çıkartırsınız, ama olamayacaksınız." dedi. Bunun üzerine Batum, "Ergenekoncu yok bizde. Ergenekon'la hiç endişeniz olmasın. Hiç endişe etme, kimse altı oku ne kırabilir ne şey yapabilir." karşılığını verdi.

CHP'li Süheyl Batum, partisince birinci sıradan milletvekili adayı gösterildiği Eskişehir'de seçim çalışmalarına başladı. Batum partisinin diğer adaylarıyla sokağa çıkarak vatandaşlardan oy istedi.

Batum, CHP İl Başkanı Erman Gölet, milletvekili adayları Kazım Kurt, Gaye Usluer, Muharrem Şenel ve Muharrem Varlık ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip partisine oy isteyen Batum'a Hamamyolu Caddesi'nde karşılaştığı bir vatandaş, "Keşke DSP, İP ve CHP bir arada seçime girseydi. Niye kabul etmediniz?" diye sordu. Batum ise, "Reddetmedik, yanlış anlaşılma olacaktı. Sanki bizi güçsüz, İktidar olamayacakmışız gibi algılanacaktı." diyerek yanıt verdi.

Bunun üzerine söz konusu vatandaş, "Zaten alamayacaksınız. Araştırmalar oy oranını yüzde 25 gösteriyor en babası 30 gösteriyor. Otuz tane araştırma var. CHP'yi yüzde 20–25 gösteriyorlar. Bu otuz araştırmanın otuzu da yalan mı?" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Batum. "Otuzu da yalan, vallahi yalan. Biz yüzde 35 alacağız, AKP yüzde 33 alacak göreceksin. Sen de buradasın, ben de buradayım." diye cevap verdi.

Aynı kişi Batum'a bu kez, "İnşallah Amerika'ya dik durursunuz. Altını oydurmazsınız, Silahlı Kuvvetlerin kâğıttan kaplan olmaktan çıkartırsınız." dedi.

 VATANDAŞTAN BATUM'A ERGENEKON ELEŞTİRİSİ

Hamamyolu Caddesi'ndeki parkta oturan bir başka vatandaş ise Batum'a tepki gösterdi. Söz konusu vatandaş, kendisine hal hatır soran Batum'a "Ergenekoncuları doldurdunuz partiye." dedi.

Batum bunun üzerine Batum, "Ergenekoncu yok bizde. Ergenekonla hiç endişeniz olmasın. Hiç endişe etme, kimse altı oku ne kırabilir ne şey yapabilir. Bırak bunu basın devamlı anlatsın dursun" şeklinde cevap verdi.

Batum, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı başörtülü bayanlarla da tokalaşıp, onlardan oy istedi. Batum, başörtülü bayanlara, "Sizleri seviyoruz. Desteğinizi, ilginizi bekliyoruz. Bu ülkeyi daha güzel günlere taşıyalım." dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.