Baykal 'dan öfkeli tavır

Baykal 'dan öfkeli tavır

Baykal, kolundan tutup çeken ve ısrarla bırakmak istemeyen bir kadından kurtulmak için bunu yaptı

CHP Lideri Deniz Baykal, Mersin'de kendisini kolundan tutup çeken ve ısrarla bırakmak istemeyen bir kadından kurtulmak için boğazını böyle tuttu.

KURTULMAK İÇİN BOĞAZINI TUTTU
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 29 Mart Yerel Seçimleri sonrası 3. kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Macit Özcan'ı kutlamak için geldiği Mersin'de, kendisini kolundan tutup çeken ve ısrarla bırakmak istemeyen bir kadından kurtulmak için boğazını tuttu.

İZDİHAMA YOL AÇTILAR
Adana ziyaretinin ardından Mersin'e karayolu ile gelen CHP lideri Deniz Baykal, Mersin Büyükşehir Belediye binasına da parti otobüsü ile geldi. Atatürk Caddesi girişinde otobüsten inen Baykal'ı, partilileri büyük bir coşku ile karşıladı. Belediye binası önünde toplanan kalabalık, genel başkanlarına ellerindeki CHP bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulunurken, Baykal'ı yakından görmek isteyince izdihama yol açtılar.

KOLUNDAN YAKALADI
İzdiham sırasında kalabalığın arasında güçlükle ilerleyen Deniz Baykal'ı ceketinden çekerek kolundan yakalayan bir kadın, derdini anlatmaya çalıştı. Ne istediği anlaşılamayan kadın, korumaların müdahalesine rağmen Baykal'ı ısrarla bırakmak istemezken, CHP lideri kadından, boynunu tutarak kurtulabildi. Deniz Baykal, yaşanan izdihamın ardından güçlükle Büyükşehir Belediye binasına girebildi.

Etiketler :