Baykal Hakkında Komik iddia

Baykal Hakkında Komik iddia

CHP lideri Deniz Baykal hakkında ünlü mizahçı ilginç itiraflarda bulundu.

Ünlü mizahçı Gani Müjde, CHP lideri Baykal'ın bir dönem konuşmalarında kullanmak üzere kendisinden mizah metinleri istediğini söyledi..   

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Demokratik Açılım' kapsamında edebiyatçıları ve yazarları ağırladığı kahvaltıya katılan ünlü mizah yazarı Gani Müjde, "Keşke bunu önceki hükümetler de yapsaydı" dedi.

Yeni Şafak'a, demokratik açılım toplantısıyla ilgili bir değerlendirme yapan Müjde, "Keşke bunu bugüne kadar diğer bütün hükümetler yapabilseydi. Süreçten umutlu olmak istiyorum" diye konuştu.

ADI İMAJ OLSA NE ÇIKAR?

Başbakan Erdoğan'ın açılım toplantılarını bir PR (halka ilişkiler ve imaj çalışması) olarak görenler olduğuna dikkat çeken Müjde, "Ben de öyle görüyorum; ama bunun hiçbir mahsuru yok. Yani bir PR olacaksa da böyle olmalı zaten. Bu kadar insan, PR şirketlerine dünyanın parasını veriyor. Sadece imaj değil, yön bulmak için bu şirketlere bir servet yatırıyorlar. Tut ki, Başbakan bu konuda iyi bir rol buldu, mahsuru yok" ifadesini kullandı.

SÜREÇ BAŞARILI OLMALI

Türkiye'nin yıllarca karın üzerinde yürürken çıkan 'Kırt Kürt' sesiyle uğraştığını belirten Müjde şöyle devam etti: "1. sınıf bir ülkenin 1. sınıf vatandaşları olarak, beraber halay çekmenin tadını yaşamak isterim. Zor bir yol; ama inşallah başarılı olur. Beraber yaşamalıyız. Süreçten umutlu olmak istiyorum."

Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Bülent Tanla ile çalıştığı dönemde kendisinden konuşmaları için metin istediğini de anlatan Gani Müjde şunları söyledi:

ESPRİLER BAYKAL'IN MI Kİ?

"Bülent Tanla, 'Baykal konuşmasını renklendirmek istiyor, ne dersin?' diye sordu. Ben bu konuda biraz mesafeliydim. Çok zor, dedim. Çünkü mizahçıların dili, politikacıların diliyle her zaman örtüşmez. Ancak kendisinin renklendirmesi daha doğru olur, dedim. Çünkü stand-up yazılmaz; ancak anlatılırsa yapılır. Yazılı bir metin antipatik olabilirdi. Baykal'ın mizah metinleri talebiyle ilgili projesi ne oldu bilmiyorum." Baykal'ı dinlerken içinden "Herhalde bu espriyi kendisi bulmamıştır" diye geçirdiğini de vurgulayan Gani Müjde "Ya iyi hazırlanıyor ya da iyi bir hazırlayıcısı var. Arka planda bir ekip çalışması muhtemel. Böyle bir niyeti vardı zaten. Çok organize çalışıyor" diye konuştu.

 

Etiketler :