Baykal, Hz.Peygamber'i Anlattı

Baykal, Hz.Peygamber'i Anlattı

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine bu yıl CHP lideri Baykal da katılıdı.. Hem de Hz. Muhammed'in (SAV) hayatından kesitleri anlattığı bir konuşma ile..

AK Parti'ye açılan kapatma davasının delilleri arasındaki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine bu yıl CHP lideri Baykal da katılıdı.. Hem de Hz. Muhammed'in (SAV) hayatından kesitleri anlattığı bir konuşma ile..

İŞTE BAYKAL'IN YAPTIĞI KONUŞMA

1. BÖLÜM



2. BÖLÜM

CHP lideri Deniz Baykal, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Haliç Kongre Merkezi'ndeki kutlamaya katıldı.. Baykal, törende Hz. Muhammed (SAV) ile ilgili bir konuşma yaptı.

Kongre Merkezi'ne girişte 'İlk defa bir Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılıyorum' diyen Baykal, 'Millet olarak ortak değerlerimizi sahiplenmeliyiz. Ülke olarak buna ihtiyacımız var. Bize de düşen görevler olduğunu düşünürek Diyanet İşleri Başkanımızın davetine cevap verdim' dedi..

Programda Diyanet işleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Devlet Bakanı Faruk Çelik  ve TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de birer konuşma yaptı..

Daha sonra kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, konuşmasında sık sık ayetlerden ve hadislerden alıntılar yaparak, Hz. Muhammed'in 'beni taklit etmeyin beni anlayın' sözünü hatırlattı..

İslam dininde istişarenin şart olduğunun altını çizen CHP lideri Baykal, 'Bu istişare ister toplum hayatın da isterse de Meclis'lerde olsun şarttır. İş bilene verilmelidir, eşe dosta verilmemelidir' dedi.

Baykal'dan sonra Başbakan Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu..

Etiketler :