Baykal kasedi Oda TV iddianamesinde

Baykal kasedi Oda TV iddianamesinde

Oda Tv iddianamesinde, eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın internette yayınlanan görüntülerine ilişkin bilgiler yer alıyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında kabul edilen Oda Tv iddianamesinde, eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın internette yayınlanan görüntülerine ilişkin bilgiler yer alıyor. "Kılıçdaroğlu'na destek zorunlu" ibaresi ile başlayan bir dokümanda "Halk TV'yi devralırsak parasal sıkıntımız kalmaz. Kılıçdaroğlu da istekli, her türlü desteği alırız ama Baykal direniyor, Baykal engelini aşmalıyız. İkna için varan 2…" ifadesi yer alıyor.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen Oda TV iddianamesinde ilginç bilgiler yer alıyor. ODATV'de ele geçirilen ST3120827AS_4MS1TF89 seri numaralı bilgisayar hard diski içerisinde silinmiş bölgede "Kılıçdaroğlu'na destek zorunlu" ibaresi ile başlayan bir belge de bulunduğu bilgisine yer veriliyor.

Belge içerisinde şu bilgiler bulunuyor: "Kılıçdaroğlu'na destek zorunlu. Liderlik çekişmesi yaratılmak istendiği açık. Haber içeriklerine dikkat! (…) (Burada üst düzey bir CHP yöneticisinin adı belirtilmektedir) oğlunun gay ilişkileri… CHP 'ye zarar verilmemeli… Müyesserin Baykal sevdası ODATV yayın politikası ile bağdaşmıyor... . Hanefi ile ilgilenmeye devam etsin… Avukatlarla irtibatına dikkat etsin. Halk TV'yi devralırsak parasal sıkıntımız kalmaz. Kılıçdaroğlu da istekli, her türlü desteği alırız ama Baykal direniyor, Baykal engelini aşmalıyız. İkna için varan 2…"

İDDİANAMENİN TAM METNİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.