Baykal'dan Özyürek'e yalanlama ve

Baykal'dan Özyürek'e yalanlama ve

Özyürek, Baykal'ın kafasındaki genel başkan adayınının Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi, Baykal'den ise jet yalanlama geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, NTV'ye yaptığı açıklamada Deniz Baykal'ın kafasındaki genel başkan adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Adaylığa sıcak bakan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'ı ziyaret edeceği öğrenildi.

BAYKAL'DAN JET YALANLAMA

Baykal ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği iddialarını yalanlayarak "Aklımda herhangi bir isim yok, olursa da sadece ben söylerim" dedi.
 
ÖZYÜREK ÇARK ETTİ
CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, ikinci kez yaptığı açıklamada ‘’Baykal’ın aklından Kılıçdaroğlu geçiyor’’ sözlerini düzeltti. Özyürek, genel başkanlıktan ayrılan Deniz Baykal’ın partinin belirleyeceği adaya destek vereceğini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu isminin adaylardan biri olduğunu söyleyen Özyürek, başka adaylarda bulunduğunu ifade ederek Baykal’ın birebir Kılıçdaroğlu’nu desteklediğine dair bir şey bulunmadığını kaydetti. Özyürek, parti ve kamuoyunun bir isim üzerinde birleşmesi halinde Baykal’ın buna destek olacağını kendilerine söylediğini ifade etti.

Etiketler :