Bayülgen'den şoke eden ırkçı yorum! -video

Bayülgen'den şoke eden ırkçı yorum! -video

Okan Bayülgen, ilk yarının en başarılı oyuncusu seçilen Karabükspor'un siyah futbolcusu Emenike için öyle ırkçı bir laf etti ki...

Okan Bayülgen, Kanal D'de cumartesi gecesi yayınlanan programında, Ligin ilk yarısında oynadığı futbolla taraflı tarafsız futbolseverin gönlünde taht kuran Karabüksporlu futbolcu Emenike için mülteci benzetmesi yaptı ve "Tekneyle gelen arkadaşlardan mı?" dedi.
 

IRKÇI 'MÜLTECİ' BENZETMESİ

Ceyhun Yılmaz'
ın konuk olduğu Disco Kralı'nda Ceyhun Yılmaz ile Emenike'nin beraber katıldıkları bir programın görüntüleri ekrana geldi. Ceyhun Yılmaz'ın Habertürk'te yayınlanan ve Emenike'nin konuk olduğu programdan görüntüler yayınlanırken Okan Bayülgen, siyah oyuncuyu ekranda görünce "Bu nedir  ya, tekneyle gelen arkadaşlardan mı?" cümlesini kurdu.

Bu sözleriyle Bayülgen, Emenike için mülteci benzetmesi yaparken ırkı dolayısıyla aşağılamış oldu. Yaptığı ırkçılığın farkında olmadan programına devam eden Bayülgen, ardından Ceyhun Yılmaz'ın yaptığı cinsellik göndermesi içeren bir espri yüzünden de sinirlendi ve programın seviyesini düşürüyorlar tepkisi gösterdi.

SPOR SİTELERİ AYAKLANDI

Spor sitelerinde Bayülgen yaptığı ırkçılık nedeniyle yerden yere vurulurken, Karabükspor taraftarlarının Emenike'ye sahip çıkması çağrısında bulundu. Bayülgen, Emenike'den ve mültecilerden özür dilemeye davet edildi...

 
 

Etiketler :