BBP DEVLETİ GÖREVE ÇAĞIRDI

BBP DEVLETİ GÖREVE ÇAĞIRDI

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde olduğu helikopterin düşmesi sonrası BBP Genel Yardımcısı Öznur sorumluları göreve çağırdı.

AYRINTILAR GELİYOR...

23: 50 BBP DEVLETİ GÖREVE ÇAĞIRDI

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında düşmesinin ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere Kayseri'ye geldiklerini belirten BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, ''Devletin sorumluluk noktasındaki insanlarını göreve çağırıyorum. Yazıcıoğlu'nun bulunması için imkanlarını seferber etsinler'' dedi.

Öznur, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ile görüştükten sonra Kayseri Valiliği önüne geldi. Burada Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür ve bir grup partili ile basın açıklaması yapan Öznur, BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesindeki mitinge katıldığını, Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki mitinge katılmak üzere helikopterle havalandıktan sonra üzücü haberi aldıklarını ifade etti. Öznur, ''Bu üzücü olayla sarsıldık. Bütün milletimiz sarsıldı. Büyük Türk milletini, genel başkanımıza ve arkadaşlarımıza duaya çağırıyoruz'' diye konuştu.

Etiketler :