BBP: İsrail'in genleriyle oynadığı domates değiliz

BBP: İsrail'in genleriyle oynadığı domates değiliz

BBP lider Muhsin Yazıcıoğlu Sivas'tan sert eleştirilerde bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, "Biz İsrail'in genlerini değiştirdiği domates çekirdeği değiliz. Biz Anadolu'ya düşmüş bir tohumuz. Bu tohum natürel bir tohum, hormonsuz bir tohum" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin il teşkilatınca Sivas Mevlana Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, Yolsuzlukla Mücadele Derneğinin kendisine "temiz el" ödülünü verdiğini belirterek, "Bu elin temiz olduğunu ödülle takdir ettiler. Şimdi bu elimi bir kere daha size uzatıyorum. Temiz elli Sivaslılar, dürüst Sivaslılar" diye konuştu.

Göreve gelmeleri halinde yapacakları çeşitli projeler hakkında da bilgi veren ve partisinin Sivas belediye başkan adayı Doğan Ürgüp'e destek isteyen Yazıcıoğlu, "Taze bir başlangıç, temiz bir sayfa açacağız. Kadınlarımızı da erkeklerimizi de asla boş bırakmayacağız. Sivas'ta herkesi çalıştıracağız biz. Çünkü Sivas çok zaman kaybetti, kaybettirmeyeceğiz" diye konuştu.

Miting alanında toplananlara seslenen Muhsin Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Anadolu'dan bir hareketin iktidar olması için sizleri göreve çağırıyorum. İşte biz buradayız. Biz İsrail'in genlerini değiştirdiği domates çekirdeği değiliz. Biz Anadolu'ya düşmüş bir tohumuz. Bu tohum natürel bir tohum, hormonsuz bir tohum. Onun için beraber olacağız, beraber üreteceğiz ve beraber yöneteceğiz, birlikte iktidar olacağız. Yolunuz açık olsun."

Kaynak: Ajanslar


Etiketler :