BBP lideri Destici'den bayram mesajı

BBP lideri Destici'den bayram mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Desticinin Mesajı şöyle:

"Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri görmezden, duymazdan ve bilmezden gelme hakkına sahip değiliz!

Afrika’da açlık devam ederken şimdi bir de Mali de yaşananlar için gözyaşı döküyoruz. Mescidi Aksa’nın işgali sürüyor. Suriye’de kan akmaya devam ediyor. Doğu Türkistan, Moro, Batı Trakya ve Kerkük’ten iyi haberler gelmiyor. Bu Ramazan, bu zulüm ve mağduriyetlere bir de Arakanlı Müslüman kardeşlerimizin yürek burkan acıları eklendi…

Henüz üzerinden bir asır geçmeden, burnumuzun dibinde, birilerinin iktidar ve çıkarları için haritalar yeniden şekillenirken, kan ve gözyaşları oluk oluk akıtılıyor…!

Bulanık suda balık avlamak isteyenler, suyu özenle bulandırmaya devam ediyor! “Kesin kararlı”, “tavizsiz” ve “mutlak caydırıcı” bir tavır ile mücadele edilmeyen terör, hâlâ Türkiye’mizin bir numaralı sorunu olmaya devam ediyor!

Bir yanda yeni bir dünya kuruluyor, diğer yanda Türkiye bu dünyada yerini almaya çalışıyor… Saflar yeniden belirleniyor ve yeni güvenlik mimarileri ülkemiz çevresinde hayata geçiriliyor. Türkiye’nin; yeni güvenlik mimarisinin bir sıçrama tahtası ve ileri karakolu olarak değil, kendi coğrafyasının ve Avrasya'nın merkez ülkesi olmak için çaba sarf etmesini ve bu paralelde siyaset üretmesini istiyoruz.

Farklılıklarımıza rağmen barış içinde bir arada yaşama iradesinin kurumlaşmış şekli olan ve "Büyük Birlik" ideali için çabalayan Büyük Birlik Partisi olarak; Milli İradeden, temel hak ve özgürlüklerden, egemenliğimizden ve bu ülkenin mukadderatına sahip çıkmaktan asla vazgeçmeyeceğiz…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.