BBP’den Kurtulmuş’a Davet!

BBP’den Kurtulmuş’a Davet!

Büyük Birlik Partisi,Numan Kurtulmuş, DP Parti eski Genel Başkanı Süleyan Soylu ve MHP'den ayrılacağı iddia edilen Ramiz Ongun'a seçimlerde birlikte çalışmak için teklif götürdü!

BBP İl Başkanı Tahir Kahveci, 2011 seçimleri öncesi üç siyasetçinin BBP çatısı altında çalışmaya sıcak baktığını söyledi.

SEÇİM KULİSLERİNİ KARIŞTIRAN İDDİA
SP'den ayrılarak yeni parti kurma çalışması içerisine giren Numan Kurtulmuş, DP'den ihraç edilerek siyaset hayatına yalnız devam eden Süleyman Soylu ve MHP'den istifa edeceği öne sürülen Ramiz Ongun BBP çatısı altında seçime hazırlanağı seçim kulislerinde tartışılıyor. BBP İl Başkanı Tahir Kahveci, 2011 seçimleri için Soylu, Kurtulmuş ve Ongun'a birlikte çalışma teklifi götürüldüğünü dile getirdi. BBP kendi ambleminde seçimlere gireceğini kaydeden Kahveci, siyasetçilerin teklife olumlu baktığını vurguladı.

"MERKEZ SAĞ BBP'YE Mİ GEÇİYOR?"
Siyasetin 3 önemli isminin BBP'ye geçmesi için ilk adımın atıldığını belirten Kahveci, "Bursa'daki kongreye katılan Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu ve MHP'de doku uyuşmazlığı açıkça ortaya çıkan Ramiz Ongun ile görüşmelerde önemli adımlar atıldığını bildirdi. Kurtulmuş, Ongun ve Soylu'nun BBP çatısı altında seçimlere hazırlanması BBP'ye güç kazandıracak. BBP diri bir teşkilatı var. 3 siyasetçinin BBP'ye katılması önemli. Eğer kesin katılım olursa, siyasetçiler seçimlerde 'Milli Demokrat Merkez' adı altında BBP ile
hareket edecek. Bu birliktelikle seçim sonucu rahatlıkla alınabilecek. O anlamda Bursa teşkilatı olarak bu birlikteliğe tam destek veriyoruz" dedi

Etiketler :