BBP'den Saadet'e taziye ziyareti

BBP'den Saadet'e taziye ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan ve beraberindeki heyet Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkanlığı’na Necmettin Erbakan’ın vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulundu.

 

SP İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer’e taziyelerini ileten BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan, Erbakan’ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Saadet Partisi camiasına başsağlığı dileyen Karacan, “Saadet Partisi Genel Başkanı sayın hocamızın geçtiğimiz gün hakkın rahmetine uğurladık. Hocamızın vefatı dolayısıyla Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı nezdinde parti camiasına baş sağlığı dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Hocamız Türk siyasetindeki en önemli hizmetlerinin yanında bana öğrettiği hiçbir zaman azmi elden bırakmadan umutsuzluğa kapılmadan inandığı değerler için sürekli mücadele etmeyi bütün topluma Türkiye’de siyaset yapan herkese göstermiştir.” diye konuştu.

Erbakan’ın siyasi mücadelesini hatırlatan Karacan, “Hocamızın verdiği mücadeleyi belki sıradan insanlar anlamayabilir ama siyaset yapanlar o mücadelenin ne olduğunu çok iyi bilirler. Nasıl bir mücadele olduğunu çok iyi anlayabilirler. Geçenlerde bir dostumuzla hocamızın vefatı üzerine konuşurken demişti ki, ‘Türkiye’deki ilk motor fabrikasını hocamızın talimatı ile kurulmuştu. O fabrika hala çalışıyor. Ben de dedim ki, ‘Hocamız insan fabrikası kurdu. İnsan yetiştirmişti. Bugün ülkeyi yöneten en önemli kadrolar hocamızın tedrisatından geçmiş kadrolardır. Hocamızın tedrisatından bazı partiler çıkmıştır. Yeri doldurulamayacak insandır kendisi.” ifadelerini kullandı.

SP İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer ise Bayram Karacan ve beraberindekilere ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti. Erbakan’ın ülke için büyük hizmetler yaptığını anlatan Esmerer, “Hocamızın liderimizin Türkiye’ye yaptığı hizmetlerle cenazesinde milletin ona teveccühünü hep beraber gördük. Bütün Türkiye oradaydı. Her görüşten milyonlarca insan oradaydı. Hocamızın makamı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :