BÇG FİŞLER, ANS KESER!

BÇG FİŞLER, ANS KESER!

Genelkurmay'da kurulan ve illegal faaliyetlerde bulunan Batı Çalışma Grubu’nun, 1999 yılında Dicle Üniversitesinde görevli öğretim elemanlarını fişlediği ortaya çıktı. Rektörlük seçiminde 214 oy almasına rağmen Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Dr. Mehmet

ASLAN DEĞİRMENCİ / ANKARA-
 
1999 yılında Dicle Üniversitesinde görevli öğretim elemanlarının Batı Çalışma Grubu'nun görevlendirdiği kişilerce fişlendiği ortaya çıktı.
Postmodern darbenin alt yapısını oluşturan Batı Çalışma Grubunun illegal faaliyetlerini deşifre etmeye devam ediyoruz. 1999 yılında Dicle Üniversitesinin yönetim kadrosunda bulunan görevliler ile diğer öğretim elemanları hakkında elde edilen bilgileri BÇG’nin raporlaştırdığı belgelendi.
 
Hep Aynı nakarat
 
Mimarları ve görevlileri Sincan Cezaevinde tutulan Batı Çalışma Grubu tarafından hazırlanan rapor ile, Öğretim Elemanlarını ve Üniversite yönetimini irticacı, dinci, Kürtçü, OHAL karşıtı, bölücü, İslamcı, Liberal ve solcu diyerek fişlediği ortaya çıktı.
 
Rapor Sezer’e mi sunuldu?
 
Rapora göre, dönemin rektörlük seçiminde 214 oy alarak birinci çıkmasına rağmen Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından ataması yapılmayan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Özaydın’ın da BÇG tarafından ‘İslamcı-Kürt’, ‘liberal sağ ve sol ile muhafazakarlar tarafından destekleniyor’ şeklinde kayıt altına alındığı görülüyor. A.N. Sezer tarafından en faz oy almasına rağmen rektörlüğe atanmayan Özaydın, “Babam müftü diye önüm kesildi” açıklaması ile gündeme gelmişti. Rektörlük seçimine kısa bir süre kala da malum medya Özaydın’ı hedef alan haberlere imza atmıştı.
 
Adeta sicil notu vermişler
 
İllegal BÇG tarafından hazırlanan raporda ayrıca dönemin İlahiyat, Tıp, Hukuk Fakültesi Dekanı ve Öğretim Görevlileri, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Beden Eğitimi Bölümü Başkanın da fişlendiği görülüyor. Öğretim elemanları hakkında kanaat notlarının düşüldüğü görülen raporda, birçok araştırma görevlisinin de delilsiz bir şekilde suçlandığı dikkat çekiyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.