BDP İmamından Gelinine Tecavüz İddiası

BDP İmamından Gelinine Tecavüz İddiası

BDP çadırlarında cuma namazı kıldıran 64 yaşındaki BDP imamı Adil Çoban'ın gelinine arkadan tecavüz etmeye çalıştığı, gelinin BDP imamının elinden zor kurtulduğu iddia edildi.

BDP'nin imamından gelinine tecavüz iddiası Doğubayazıt'ı salladı

Doğubayazıt çalkalanıyor. BDP çadırlarında cuma namazı kıldıran 64 yaşındaki BDP imamı Adil Çoban'ın gelinine arkadan tecavüz etmeye çalıştığı, gelinin BDP imamının elinden zor kurtulduğu öğrenildi. BDP imamı Adil Çoban'ın gelini Guli'nin kayınpederinden şikayetçi oldu.

1 YILDIR TACİZ EDİYORDU

BDP'li imamın 1 yıldır gelinini taciz ettiği, 10 gün önce gelinini arkadan, anal yoldan ilişkiye zorladığı öğrenildi.

Adil ÇOBAN isimli imamın Öcalan'ın talimatları sonucu tüm ülke genelinde kılınmaya başlanan Cuma namazları kapsamında, “Barış ve Demokratik Çözüm Çadırı” önünde her Cuma yaklaşık 400 kişiye cuma namazı kıldırdığı öğrenildi.

Ensest ilişki yaşayan BDP imamının, aynı zamanda BDP üyesi olduğu iddia edildi. Adil Çoban'ın gelini Guli Çoban 8 aylık hamile. Melle olarak bilinen BDP imamı Adil Çoban'ın ise sapıkça ilişkisi için BADAY-DER (Beyazıtlı Din Adamları Derneği)'ni kullandığı öğrenildi.

GELİNİN ARKADAŞLARI EMNİYETE İHBARDA BULUNDU

Tüm yaşananlar Guli Çoban'ın arkadaşının emniyete ihbarda bulunmasıyla su üzerine çıktı. Guli Çoban'ın arkadaşının Emniyete yaptığı ihbarda şöyle demiş:

"Ben Guli Çoban'ın arkadaşıyım. Gulinin kayınperedi adil çoban Guliye zorla tecavüz ediyor zorla ilişkiye giriyor, gülinin psikolojisi bozuldu korkudan şikayet edemiyor, guli korkuyor kayınpederi onu tehdit ediyor, hatta onu bir gün dövdü, güli bunları bana söylüyor ancak korkudan şikayet edemiyor. Kayınpederi melle olduğu için kimse kendisine inanmaz diye düşünüyor."

İhbarı alan Emniyet, Guli Çoban'ın ifadesine başvurdu. Guli Çoban savcılığa verdiği ifadede tüm yaşananları doğruladı.

Gelin Guli Çoban'ın farklı bir geçmişi var. Guli Çoban 1992 yılında köyde yaşadığı sırada PKK tarafından kaçırılarak Kuzey Irak'a götürüldü.  Kuzey Irak'ta eşi Faruk Çoban ile tanıştı. Yaşadığı aşktan sonra örgütten kaçarak devlete sığındı. Hem Guli Çoban hem Faruk Çoban etkin pişmanlıktan faydalanarak serbest kaldılar. Guli Çoban eşi serbest kalana kadar Diyarbakır sığınma evinde kaldı. Kayınpederi Guli Çoban'ı alarak Doğubeyazıttaki sığınma evine götürdü. Eşi Faruk Çoban serbest kalınca Doğubayazıt'a geldi. Doğubayazıt'ta eşiyle yeni bir yuva kurarak burada beraber yaşamaya başladılar.

Guli 8 aylık hamile, ve 4,5 yaşında bir oğlu var.

BDP imamı savcılığa bir ifade vermez ve susma hakkını kullanmışken. Guli Savcılığa verdiği ifadede Kayınbabasının cezalandırılmasını istedi. Ancak tüm bunlara rağmen BDP imamının serbest bırakılması Guli'nin yakınlarının yaşanan şok üstüne bir şok daha yaşamalarına sebep oldu.

Guli Çoban'ın verdiği ifadede 6-7 aydır tacize uğradığını anlattı. Guli sürekli taciz edildiğini, kayınpederinin kendisi ile birlikte olmak için bir kaç kez teşebbüste bulunduğunu ama başarılı olamadığını anlattı. Guli 10 gün önce kayınvalidesi dışarıdayken, evde kayınbabası ile yalnız kaldıklarını, televizyon izlerken Guli'nin vücudunu ellemeye başladığını bundan rahatsız olduğunu kaçmak istediğini ama kaçamadığını anlatıyor. Guli'nin anlattığına göre bu sırada kayınpederi Guli'nin eteğini kaldırarak Guli'yi arkadan birleşmeye zorluyor. Guli kayınpederinin cinsel organını üzerinde hissetmesiyle, kayınpederini itiyor ve kaçarak kurtuluyor.

Kayınpederi olaydan sonra Guli'yi telefonla arayarak nasıl taciz ettiğini Guli'ye anlatıyor. Ve Guli'ye iltifatlarda bulunuyor. Guli tüm bunlardan dolayı bunalıma girdiğini ama korktuğu için bir şikayette bulunamadığını anlatıyor.

Guli verdiği ifadede Kayınpederinden şikayetçi olduğunu ve cezalandırılmasını istediğini de ifadesine eklemiş.

ALTAN TAN BDP İMAMLARINA SAHİP ÇIKMIŞTI

Tüm bunların yanında Altan Tan daha 10 gün önce Doğubayazıt'ta BDP imamlarına sahip çıkmıştı. Altan Tan 30 Mayıs'ta Doğubayazıt'ta yaptığı konuşmada "15 000 tane imamı niye yolluyorsun Kürdistan’a? Ne için? Bizim şeyhlerimiz, mollalarımız, alimlerimiz var!" demişti.

İşte gelinine arkadan tecavüz etmeye kalkışan BDP'nin sahte imamı Adil Çoban:

adilcoban1.jpgadilcoban2.jpgadilcoban3.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum