BDP'den suikast açıklaması

BDP'den suikast açıklaması

İmralı görüşmeleri sürecinde Paris'ten PKK'ya ağır bir darbe geldi. BDP'li vekillerden de olayla ilgili ilk açıklama anında ajanslara düştü.

PKK'nın kurucularından Sakine Cansız dahil üç kadının öldürülmesiyle ilgili BDP'li vekillerden açıklama geldi. BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, "3 Kürt kadın alçakca katledildi. Bu Kürt kadınlarının mücadelesine bir saldırıdır. Kürt kadınları daha güçlü mücadele edecek" dedi.

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, PKK'yı kuran isimler arasında bulunan Sakine Cansız ile örgütün Avrupa'daki önemli isimlerinden KNK Paris temsilcisi Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'in Paris'te öldürülmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı. Kışanak, "3 Kürt kadın alçakca katledildi. Bu Kürt kadınlarının mücadelesine bir saldırıdır. Kürt kadınları daha güçlü mücadele edecek."

"KATLEDİLEN ÜÇ KÜRT KADINI MÜCADELEMİZDE YAŞATACAĞIZ"

BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, "Paris'te katledilen üç Kürt Kadını mücadelemizde yaşatacağız. Suikastı lanetle kınıyorum" dedi.

Buldan, PKK'yı kuran isimler arasında bulunan Sakine Cansız ile örgütün Avrupa'daki önemli isimlerinden KNK Paris temsilcisi Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'in Paris'te öldürülmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı. Buldan, " Paris'te katledilen üç Kürt Kadını mücadelemizde yaşatacağız.Suikastı lanetle kınıyorum" dedi. 

DHA 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.