BDP'li Tuncel, yine PKK'lıyı kaçırırken yakalandı!

BDP'li Tuncel, yine PKK'lıyı kaçırırken yakalandı!

Deniz otobüsünü kaçıran bombacı Mensur Güzel'in kız kardeşini kaçırırken görüntülenen Sebahat Tuncel'in, dokunulmazlık zırhıyla başka bir PKK'lıya daha refakat ettiği ortaya çıktı.

Deniz otobüsünü kaçıran canlı bombanın polis tarafından aranan kız kardeşine refakat ederken görüntülenen Sebahat Tuncel’in, dokunulmazlık zırhını başka PKK’lılar için de kullandığı görüntülendi.
 
Kartepe Deniz otobüsünü kaçıran PKK’lı Mansur Güzel’in bomba yapmaktan aranan kardeşi Şeyma Güzel’e VIP üzerinden “Kandil Refakati” yaparken görüntülenen BDP Milletvekili Tuncel’in yeni bir skandalı ortaya çıktı. Tuncel’in, terör örgütünün şehir merkezlerinde illegal eylemler yapmak için oluşturduğu gençlik yapısı ÖSB’nin (Öz Savunma Birlikleri) İl ve Ülke sorumlularıyla sık sık bir araya geldiği ortaya çıktı. ÖSB’nin ülke sorumlusu PKK üyesi Cafer Ateş’in Ankara Çankaya’da farklı kafelerde farklı tarihlerde BDP Milletvekilleri Tuncel ve Ayla Akat Ata ile bir araya geldiğini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Savcılık emriyle yapılan takipte Ateş’in Tuncel’le yaptığı uzun görüşmeler an be an izlendi. Daha önce PKK’lı Şeyma Güzel’i Volkswagen Jetta marka TBMM kartlı aracıyla taşıyan Tuncel’in, ÖSB Yöneticisi Ateş’i de aynı aracıyla defalarca taşıdığı, çeşitli adreslere bırakıp geri aldığı belirlendi. Tuncel’in araç ve mekan dokunulmazlığı nedeniyle uzun süre ertelenen operasyon, Ateş’in tek başına kaldığı bir sırada gerçekleştirildi. Cafer Ateş, 2 Mayıs 2011 PKK terör örgütü üyesi olmaktan tutuklandı.
 
Polis aranan şahsı yanından aldı
 
Tuncel, bomba yapmaktan aranan Şeyma Güzel’i Diyarbakır’a göndermek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına götürmüş, polis Tuncel’in çabasına rağmen gözaltına almıştı.
 
SEBAHAT TUNCEL, CAFER ATEŞ’LE
 
Kartepe Deniz Otobüsünü kaçıran canlı bombanın kız kardeşini Diyarbakır’a götürmek isteyen Tuncel, dokunulmazlık zırhını başka PKK’lılar için de kullandı. Tuncel’in tutuklanan Ateş’i aracına aldığı görüntülendi.
 
SEBAHAT TUNCEL, ŞEYMA GÜZEL’LE
 
Sebahat Tuncel, havalimanına getirdiği Şeyma Güzel gözaltına alınınca müdahale etmişti.
 
 
Star
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.