BDP'li Vekiller NEYE GÜLÜYOR Böyle?

BDP'li Vekiller NEYE GÜLÜYOR Böyle?

Şırnak Uludere'de 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay sonrası basın açıklaması yapan BDP'lilerin kahkahası salonu inletti...

Şırnak Uludere'de 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Türkiye'nin ne olup bittiğini anlamadığı olay ile ilgili ilk resmi açıklama Genel Kurmay Başkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada 'Çeşitli kaynaklardan alınan istihbarat ve yapılan teknik analizler sonucunda, içlerinde örgüt elebaşılarının da bulunduğu terörist grupların bölgede bir araya geldikleri' istihbaratı üzerine sınırımızın Irak tarafına operasyon düzenlendiği belirtildi.

Bu açıklamadan sonra kafalardaki soru işaretleri bir nebze olsun giderilmişken BDP yönetcileri tarafından ardı ardına yapılan provokatif açıklamalar dikkat çekti.İlk açıklama BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş tarafından yapıldı. Demirtaş, halkı meydanlara çağırırken, 3 günlük yas ilan ettiklerini açıkladı. Bir diğer BDP'li vekil Altan Tan da Diyarbakır'da gösteri yürüyüşüne izin vermeyen polise, 'Bırak vatandaş biraz yürüsün. Molotof atıyor, bırak atsın...' şeklinde konuştu.

SEBAHAT TUNCEL'İN KAHKALARI

Aralarında BDP milletvekili Sabahat Tuncel'in ve son dönemde yaptığı ilginç çıkışlarla kendinden söz ettiren gazeteci Nuray Mert'in de bulunduğu BDP heyetinden bazıları ise İstanbul'da basın toplantısı düzenlemek için biraraya geldiler. Şırnak Uludere'de 35 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayı kınamak için toplantı düzenlediğini iddia eden BDP heyetinin rahat tavırları ve kahkahaları toplantıya damga vurdu. BDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ve Sabahat Tuncel'in kahkahaları havada uçuştu. Kahkaha tufanına gazeteci Nuray Mert'in de kısa süreli katıldığı gözlendi. 35 kişinin ölümüne sebep olan bir olayın sıcaklığı devam ederken ve bu olayı protesto etmek için biraraya geldiklerini iddia eden kişilerin kahkaha atacak kadar mutlu görünmeleri tuhaf karşılandı. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum