Bediüzzaman Tırı'na çirkin saldırı

Bediüzzaman Tırı'na çirkin saldırı

Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı'na Aziziye Anıtı önünde konakladığı noktada gece geç saatlerde bir grup kendini bilmez tarafından çirkin bir saldırıda bulunuldu.

Erzurum programını yapan ve binlerce üniversiteli ile Erzurum halkına hitap edenBediüzzamanHizmet Tırı rutin olduğu üzere geceyi geçirmek üzere kendisine ayrılan alanda konakladı. Sabah saatlerinde Iğdır istikametine doğru yoluna devam etmek üzere Bediüzzaman Hizmet Tırı'nın başına gelen tır ekibi, çirkin ve üzücü bir tabloyla karşılaştı.

Umut Yavuz, "Bir grup kendini bilmez, Bediüzzaman'ı tanımaz, cahil cühela takımı siyah boya ile nur saçan tırımızın üzerine pisliklerini kusmuş ve bir takım ipe sapa gelmez cümleler karalamıştı" dedi..

Yavuz, "Tırımızın üzerine "Cumhuriyet Düşmanı", "Atatürk Düşmanı", "İnanç Tacirleri", "Amerikan uşağı Fetoşun Köleleri", "Hayin Kürt" ve "Laik Türkiye" şeklinde gerçeği yansıtmayan sloganlar yazıldığını bildirdi.

Yavuz, "Bediüzzaman Said Nursi'nin mübarek yüzüne bir de sakal çizen saldırganlar böylece bütün kinlerini kusmuş oldular" dedi.

Konuyla ilgili emniyet güçlerine bilgi verilirken, gereken tahkikat ve soruşturmanın yapılacağı bildirildi.

Bu çirkin ve provokatif saldırıya aldırış etmeyen tır ekibimiz bu çirkin yazıları temizleterek yoluna devam etmek üzere çalışmalarına başladı.
Bütün Türkiye'nin sevgiyle kucakladığı Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı bu türden sözlü ve fiili saldırılara rağmen yoluna bütün azmi ve inancıyla devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Etiketler :