Bedrettin Dalan aradı Beyaz TV karıştı!

Bedrettin Dalan aradı Beyaz TV karıştı!

Ergenekon davasının firari sanığı Bedrettin Dalan, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın katıldığı Beyaz Tv Ana Haber Bültenine bağlandı.

Ergenekon davasının firari sanığı Bedrettin Dalan, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın katıldığı Beyaz Tv Ana Haber Bültenine bağlandı. Ergenekon sanığı Bedrettin Dalan'ın konuştuğu sıralarda, Beyaz Tv RTÜK'ten aldığı yayın durdurma cezası nedeniyle belgesel yayınına geçmek zorunda kaldı.
 
DALAN OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ
Rejiden gelen uyarılar ve Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın müdahaleleri sonrası bu kişinin Bedrettin Dalan olmadığı iddia edildi.
 
Dalan bu iddiaları yalanlayarak "Ben Bedrettin Dalan'ım ve bu ülkede hukuk olmadığı için devam eden bir dava üzerine bu kadar konuşmazdınız." dedi.
 
Ahmet Çakar ve Kütahyalı'nın ısrarla telefonun diğer ucundaki ismin Dalan olmadığını iddia etmeleri üzerine stüdyo bir anda gerildi. Bunun üzerine Dalan son 1.5 yıldır Belarus'a uğramadığını yineleyerek "iftira atmayın Almanya'da hukuk devletinin garantisi altındayım" dedi.
 
Ahmet Çakar devreye girerek son 15 gün içerisinde Belarus'a gittiğini iddia etti. Bunun üzerine stüdyo yine gerildi ve Dalan son 1.5 yıldır Belarus'a hiç gitmediğini söyledi.
 
Beyaz Tv'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, daha önce Derin Futbol programında Aziz Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık'ın canlı yayında sarf ettiği hakaret ve küfür nedeniyle RTÜK tarafından "Derin Futbol" programına bir gün yayın durdurma cezası verildiği ve bu nedenle yayının saatler 23.00'ü gösterdiğinde yasal olarak belgesel yayınına geçilme zorunluluğu olduğu kaydedildi.
Ergenekon'un 1 numaralı sanığı Bedrettin Dalan'ın Ana Haber Bülteninde yaptığı konuşmaların tamamının 13.12.2011 günü saat 01.30'da tekrarının verileceği belirtilen açıklamada, herhangi bir engelleme ve baskının söz konusu olmadığı da bildirildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.