Bekaroğlu: Numan gitsin ben burdayım

Bekaroğlu: Numan gitsin ben burdayım

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, Has Parti'nin fiilen kapatıldığını söyledi.

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, AK Parti'nin HAS Parti'ye daveti üzerine açıklama yaptı. AK Parti ile bütünleşmeye yönelik tepkisini dün Twitter üzerinden, “Numan Beye yanlış yaptığını söyledim, kendisi ile kişisel olarak vedalaştım” mesajıyla duyuran HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu bugün yaptığı basın toplantısında Kurtulmuş'a sert sözler söyledi.

İşte Bekaroğlu'nun açıklamasından satırbaşları;

'Firavunlaşmayacağız' dedik. 'O gün karunlaşmayacağız' dedik. Bunları taahhüt ederken yöntemle ilgili çift dil ve çift gündemimiz olmayacak. Sizlerin dışında hiç kimseyle ittifakımız olmayacak. Biz 1 Kasım 2010'da bunları söyledik.
NATO sırtımızdaki gavur leşidir atacağız dedik. Nükleer enerji yasaklanmalıdır dedik. Biz bu sözlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz.

"İYİYE GİDEN BİR ŞEYLER GÖREMİYORUZ"

Burada bir grup vicdanlı insanlar toplandı. Halkın Sesi Partisi'nde bir araya geldiler. Adaletsizliğe birlikte mücadele edeceğine söz verdiler. Tarihi bir sözdü bu. Biz 1 Kasım 2010'dan bu yana iyiye doğru giden bir şey göremiyoruz. Hak taleplerine kulak tıkıyor. Tekçiliğe, kendine demokratlığa dönüyor. Akan kan durmadı. Kürtlerin, dindarların sorunu yerinde duruyor. 12 Eylül, 28 Şubat darbeleri savsaklanıyor. Bu ülkede hala üniversite ve memur sınavı yapılamıyor. Cezaevlerinde insanlar yanıyor. TOKİ'nin dere içinde yaptığı evlerde çocuklar boğuluyor. Kibir kuleleri gökte yükseliyor. İşçi emekli esnaf kan ağlıyor. Hala milyonlarca işsiz var. İnsanlar köleleştiriliyor. Şu anda 1 milyonun üzerinde mevsimlik işçi kamyon kasalarında perişan vaziyettedir.

"KURTULMUŞ NE OLUYOR DA AK PARTİ'YE GEÇİYOR?"

AKP'nin hükümet olduğu 10 yıllık dönemde Irak'ta 1 milyon insan öldü. Libya'da ölenlerin sayısı 100 bini geçti. Suriye iç savaşa sürükleniyor.

Bir daha söylüyoruz. Halkın Sesi Partisi'ni oluşturan koşullar hala duruyor. İki yıl önce bunları söyleyen Numan Kurtulmuş şimdi ne oluyor da AKP'ye geçiyor? Sayın genel başkanımızın iktidar partisine niçin gittiğini anlamış değiliz. Önceden verilen kararları uygulamak için parti kurullarını toplamak anlamsızdır. Anlaşılan Sayın Kurtulmuş partiyi kapatıp AKP'ye gidecek. HAS Parti fiilen kapatılmıştır.

"ALLAH SELAMET VERSİN"

Sayın Kurtulmuş'ta dahil olmak üzere biz kimseyi suçlamıyoruz. Biz bizlere oy veren 328 bin kişiye ihanet edemeyiz.

Allah Numan Kurtulmuş'a selamet versin. Kişiliğine yönelik hiçbir sözümüz olamaz. Has Parti kapanıyor ama halkın sesi kapanmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.