Bekir Coşkun'dan CHP'ye isyan: Yeter...

Bekir Coşkun'dan CHP'ye isyan: Yeter...

Cumhuriyet gazetesi yazarı Bekir Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi'nin gidişatından şikayet ederek 'Yeter...' dedi. İşte Coşkun'un o sözleri;

Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanan ve 12 Haziran seçimlerinde CHP İzmir milletvekili adayı olan gazeteci Mustafa Balbay’ın son kitabı 'Demokrasi Tanrısı Zulümdar'ın tanıtımı için Eskişehir’de imza günü düzenlendi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından düzenlenen etkinliğe, Milliyet Gazetesi Yazarı Nail Güreli, Cumhuriyet Yazarı Bekir Coşkun, Ümit Zileli, Bahadır Selim Dilek, Sanatçı Rutkay Aziz, CHP Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Süheyl Batum ve yazar İlhan Taşçı katıldı.

Programda konuşan Cumhuriyet yazarı Bekir Coşkun, CHP’nin halk ile buluşması gerektiğini söyledi. Coşkun, "Yeter bu salonlarda birbirimize anlattıklarımız. Ben CHP’nin çalışmasını yeterli bulmuyorum. CHP’nin halk ile buluşması gerekiyor.” şeklinde konuştu. Etkinlikte Mustafa Balbay’ın Eskişehirlilere gönderdiği bir mektup okundu.

Sanatçı Rutkay Aziz tarafından okunan mektupta Balbay, kendisine sahip çıkan Eskişehirlilerin anısına, üçüncü kitabının imza gününün de Eskişehir’de yapılmasını istediğini ifade etti. Balbay, mektubunda, “Önümüzdeki seçimlerin sonu sadece siyasi olmayacak. 21. yüzyılda Türkiye’nin nasıl bir yolda yürüyeceğini belirleyen önemli bir kavşak olacak.” dedi

Süheyl Batum ise Türkiye’de oynanan oyunları bozacaklarını belirterek, etkinliğe gelen adaylardan CHP’ye oy vermelerini istedi. Eskişehir’den 6 milletvekili çıkarmayı amaçladıklarını ifade eden Batum, "Çok çalışırsak 6–0 çıkartırız. 3 – 3 yaparsak AK Parti’ye çalıştık demektir.” şeklinde konuştu. Programın sonunda konuşmacılara çiçek takdim edildi. Konuçmacılar, daha sonra Balbay’ın ‘Zulümdar’ isimli kitabını imzaladı.

CİHAN 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.