'Ben Baykal'ı Vuracak Kişiyim'

'Ben Baykal'ı Vuracak Kişiyim'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayın sırasında CHP Genel Merkezi'ne gelen ilginç bir telefondan bahsetti...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş'ten son dakika açıklaması geldi... Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Ateş, tam yayın sırasında CHP Genel Merkezi'ne gelen bir telefonun haberini aldı. Şaşkınlık içinde kalan Ateş ayrıntılarını sonradan öğreneceğini söyleyerek telefonun içeriğini açıkladı:

"Şu an arkadaşlarımdan bir haber aldım. Ayrıntılarını bilemiyorum. Gelen telefonda arayan kişi 'Ben Deniz Baykal'ı vuracak kişiyim. Yetkili biriyle görüşmek için aradım. Tekrar arayacağım' deyip kapatmış." dedi... Ayrıca Ateş, "Bu çete daha önce Sarıgül'ün bir başkan yardımcısını vurdu mu vurmadı mı?" diye çok şaibeli bir cümle daha etti. Bunun üzerine Mustafa Sarıgül canlı yayına bağlanıp cevap verdi: "Yarın savcılıktayım. Adı geçen herkesi yargının karşısına çıkaracağım. Büyük bir hukuk mücadelesi başlatıyorum." Şişli Belediyesi müteahhitleri hakkındaki şaibelere de cevap veren Sarıgül, "Ben kurultaya girmeden önce CHP tarafından hakkımda 39 dava açıldı, hepsi de bu konularla ilgiliydi ve ben tüm davaları kazandım." dedi.

Yılmaz Ateş de bunun üzerine "Bu ihbar bize geldi. Geçen isimler Sarıgül'le irtibatlı mı değil mi?" diye yineledi. Sarıgül tekrar cevaplayarak "Baykal'a değil kurşun, taş atılmasına bile karşıyız, konunun üzerine sonuna kadar gideceğiz." diyerek cümlesini bitirdi.

Etiketler :