“Ben Belediye Başkanı Olsaydım”

“Ben Belediye Başkanı Olsaydım”

Bahçelievler Belediyesi ilk ve orta dereceli öğrenciler için, ‘Ben Belediye Başkanı Olsaydım’ başlıklı bir mektup ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Bahçelievler Belediyesi geleceğin yöneticileri için ‘Ben Belediye Başkanı Olsaydım’ adlı mektup ve kompozisyon yarışması düzenledi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı yarışmada, jüri dereceye girenleri belirlemede zorlandı.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

 

Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği programında derece alanlara ödülleri verildi. Mektup kategorisinde Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Feyza Tokgöz birinci olurken, Mehmet Akif Ersoy Ortakokulu 7. Sınıf öğrencisi Mirkelam Uzunoğlu kompozisyon dalında birinciliğe layık görüldü.

Yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye bisiklet üçüncüye ise fotoğraf makinesi hediye edildi. Hediyeleri İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Başkan Osman Develioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır verdi.

 

YARINLARIMIZ ONLARA EMANET

 

Başkan Osman Develioğlu, bu tür yarışmalar çocuklarımızın ufkunu açtığını söyleyerek, “Bizim yaşamamızdan daha iyi geleceği yavrularımıza emanet etmemiz lazım. Çocuklarımız bizden daha güzel işler ortaya koyacaklardır. Göreve geldiğimizden beri çocuklarımızı önemsiyoruz. Yaptığımız hizmetlerde onları hep ön planda tutuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Yarınlarımızı onlara emanet edeceğiz” diye konuştu.

 

DERECEYE GİRENLERİN LİSTESİ 

 

İLKOKUL DERECEYE GİRENLER

  1. Feyza TOKGÖZ   - Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 1/G Sınıfı
  2. Murathan YILMAZ - B.Evler Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu
  3. Taha Yılmaz     - B.Evler Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu 4/A

 

ORTAOKUL DERECEYE GİRENLER

  1. Mirkelam UZUNOĞLU           - B.Evler M.Akif Ersoy Ortaokulu 7-C Sınıfı
  2. Nadide ERGÜN                      - Kocasinan İlkokulu 8/A Sınıfı
  3. Merve PURDE                        - Özel Fatih Koleji 7/C Sınıfı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.