Beşiktaş 3 puanı aldı Holosko'yu unuttu

Beşiktaş 3 puanı aldı Holosko'yu unuttu

Beşiktaş'ın bu hafta Akhisar Belediyespor ile oynadığı mücadelede sakatlanan Filip Holosko'nun başına gelmeyen kalmadı.

Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı Akhisar maçı sonrasında sakatlık geçiren Filip Holosko'yu stadda unuttu. Ne olduğunu anlayamayan Slovak futbolcunun başına gelenler film senaryolarını aratmayacak bir hal aldı. Daha sonra Holosko malzemecilerinin aracıyla staddan ayrıldı.

Polislere 'beni götürün' dedi

 

Maç sonunda statta tedavi edilen Holosko, bastonuyla kala kaldı. Takım otobüsü, Slovak yıldızı statta unutarak almadan gitti. Tedavi için staddan geç çıkan Holosko, polis memurlarından kendisini götürmeleri için rica etti. Daha sonra taksi arayan Holosko'nun imdadına kulübün malzemecileri yetişti. Sarılı ayağıyla yolda kalan Holosko, 'Beni nasıl burada bırakırlar?' diye tepki gösterirken çareyi malzeme aracına binmekte buldu. Yıldız futbolcu stadı kulüp malzemecilerinin aracıyla terk etti.

5 ay yok

Gökhan Töre'nin yokluğunda Akhisar Belediyespor maçında sağ kanatta forma giyen Filip Holosko, talihsiz bir sakatlık yaşarken, MR sonucunda da kötü haberler geldi. Bileğine aldığı darbe nedeniyle maçı sedyeyle terk eden Slovak oyuncunun bileğindeki bağların koptuğu tespit edilirken, 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sezonu kapatan Holosko'nun sahalara dönüşü bir dahaki sezonun başını bulacak. Beşiktaş'ın bir diğer sakatları ayak baş parmağına darbe alan Ersan Gülüm ve kafasına 6 dikiş atılan Mustafa Pektemek'in Karabükspor maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.