Beşiktaş-Arsenal'le 0-0 berabere KALDI

Beşiktaş-Arsenal'le 0-0 berabere KALDI

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda İngiliz devi Arsenal'i konuk etti.

BEŞİKTAŞ - ARSENAL: 0 - 0

SAAT: 21:45
STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı
HAKEM: Milorad Mazic (Sırbistan)

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Perdro Franco, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Necip, Veli, Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek, Demba Ba 
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

ARSENAL: Szczesny, Chambers, Debuchy, Koscielny, Monreal, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Arteta, Sanchez, Giroud
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maçın başlamasıyla birlikte topu alan Demba Ba, kaleci Szczesny'nin önde olduğunu görüp orta sahadan kaleye vuruşunu yaptı ve Szczesny son anda topu kurtardı.

Dakika 4: Gelişen Arsenal atağında sağ kanattan ileriye hareketlenen Debuchy'ye atılan uzun topu Debuchy oyun alanı içinde tutamadı.

Dakika 9: Gelişen atağımızda sol kanatta topla buluşan Motta'nın ceza alanına gönderdiği ortada Demba Ba'dan önce Arsenal savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 10: Sağ kanatta boş kalan Sanchez, topla birlikte ceza alanına hızla girdi ve kale sahasındaki Giroud'ya pasını verdi ama savunmamız Giroud'ya vuruş şansı vermedi ve Giroud da ayağının kaymasıyla etkili bir vuruş yapamayınca seken topu kalecimiz Tolga aldı.

Dakika 12: Arsenal'de Giroud'a uzun bir top geldi ama Franco, topa çok iyi yükseldi ve topu takım arkadaşına kazandırdı.

Dakika 17: Yarı alanımızda topla buluşan Demba Ba, Chambers'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Dakika 21: Hızlı gelişen Arsenal atağında sağ kanatta topla buluşan Sanchez'in ceza alanına ortasında savunmamıza çarpan top kornere gitti.

Dakika 24: Beşiktaş'ın sağ kanattan gelişen atağında ceza alanına oldukça yakın bir noktada topla buluşan İsmail'in ceza alanı ortasında savunmanın ayak koyduğu top kornere gitti.

Dakika 27: Arsenal'de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanımıza yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

Dakika 32: Beşiktaş'ta Veli rakip ceza alanının hemen önünden gelişine bir vuruş yaptı ancak top kalecide kaldı.

Dakika 35: Beşiktaş'ın sol kanattan geliştirdiği atakta Demba Ba, topla birlikte ceza alanına girdi ama rakibinden sıyrılamadı.

Dakika 38: Arsenal atağında sağ kanatta topla buluşan Sanchez'in ceza alanına gönderdiği topta Tolga rakiplerine vuruş şansı tanımadı.

Dakika 40: Arsenal bir kez daha etkili geldi... Ceza alanı ön çizgisi yakınlarından hafif sağ çaprazdan Wilshere'in plase vuruşunda kaleci Tolga topun sahibi oldu.

Dakika 41: Motta'nın sol kanattan ceza alanına yaptığı ortada savunmanın karşıladığı topa bu kez ceza alanı dışında İsmail gelişine vurmak istedi ama kaleci Szczesny topun sahibi oldu.

Dakikia 44: Temsilcimiz Beşiktaş bu kez gole çok ama çok yaklaştı... Ceza alanı dışında topla buluşan Demba Ba yanındaki tek rakibini oyundan düşürdükten sonra kaleci ile karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak top az farkla sol köşeden yerden auta gitti.

...Maçta ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi...

Dakika 46: Maçta ikinci yarı konuk ekip Arsenal'li futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakikia 48: Temsilcimiz yine yüzde yüz bir gol pozisyonunda yararlanamadı. Olcay sol kanatta topla buluştu ve ceza sahasına doğru kattedikten sonra topu sağa çekerek sol çaprazdan vuruşunu yaptı ancak top az farkla sağ köşeden auta gitti.

Dakika 51: Arsenal'de zorunlu oyuncu değişikliği... Mikel Arteta sakatlığı sebebiyle oyunundan çıkıyor yerine Mathieu Flamini oyuna dahil oluyor.

Dakika 53: Motta'nın sol kanattan pasında ceza alanına giren Oğuzhan'ın yerden pası yerine gitmedi. Ardından hızlı gelişen Arsenal atağını kesen Ramon Motta sarı kart gördü.

Dakika 54: Aaron Ramsey orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Necip'e sert bir faul yaptı ve sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 55: Mathieu Flamini yarı alanımızda gerçekleşen ikili mücadelede Veli'ye sert bir faul yaptı ver ardından hakem Flamini'yi sarı kartla cezalandırdı.

Dakika 60: Temsilcimiz Beşiktaş'ta İsmail hafif sağ çaprazdan bir şut denemesi yapıyor ancak kaleci topu rahat kontrol ediyor.

Dakika 64: Gelişen hızlı atağımızda Mustafa'ya faul yapan Monreal, sarı kart gördü.

Dakika 70: İsmail Köybaşı ceza alanı dışından sağ kanttan gelişine sert bir vuruş yaptı ancak top  sağ köşeden auta gitti.

Mac 0-0 sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.