Beşiktaş Belhanda ile anlaştı

Beşiktaş Belhanda ile anlaştı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşının fazla olması nedeniyle Danny'ye soğuk baktı, Dinamo Kiev ile masaya oturdu.

Milliyet'in haberine göre; Bilic’in istediği Zenit’in Portekizli oyuncusunun yaşlı olduğunu düşünen Fikret Orman, Hırvat çalıştırıcıya Ukrayna kulübünün 24 yaşındaki Faslı yıldızını önerdi. Bodrum’da Dinamo Kievli yöneticileri ağırlayan siyah-beyazlıların başkanı, bonservis bedeli olarak 8 milyon euro teklif etti.

 
Transferde Gökhan Töre’yi çok istediği için teknik direktör Bilic’in arzusunu yerine getiren Beşiktaş Yönetimi, orta saha için bu kez Hırvat hocadan farklı düşünüyor. Forvet arkası pozisyonu için Zenit’te oynayan Danny’i çok isteyen Bilic’in aksine yönetim, Dinamo Kiev’de oynayan Belhanda’yı bitirme noktasına getirdi.
 
Danny’nin, Belhanda’ya göre daha yaşlı olması nedeniyle Portekizli oyuncuyu istemeyen siyah-beyazlı yönetim, dün Dinamo Kiev yönetimi ile Bodrum’da kıran kırana bir pazarlığa girişti. Bu oyuncu için 10.5 milyon euro bonservis ücreti isteyen Ukrayna kulübüne, Başkan Fikret Orman 8 milyon euro bonservis bedeli önerdi.
 
Lanzini’nin Birleşik Arap Emirlikleri’ne transferinden sonra rotasını tamamen Danny, Ruiz ve Belhanda’ya çeviren Beşiktaş Yönetimi, Faslı oyuncunun genç olması nedeniyle tercihini bu isim üzerinde kullanmaya karar verdi. Tatilini geçirdiği Bodrum‘da, Dinamo Kiev Yönetimi ile buluşan Başkan Fikret Orman’ın, bu transferi her an bitirebileceği iddia edildi.
 
Oyuncuyla anlaştılar
 
Fenerbahçe’de görev aldığı dönemde Başkan Aziz Yıldırım’a transfer ettirmek için dil döken Aykut Kocaman’ın da hayran olduğu Belhanda’nın ise Beşiktaş Yönetimi ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Ruiz’den sonra Belhanda’yı da ikna eden siyah-beyazlı yönetim, buna rağmen olası bir aksilik çıkması ihtimaline karşın Bilic’in istediği Danny’yi de gündeminde tutmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.