Beşiktaş da kupada modaya uydu

Beşiktaş da kupada modaya uydu

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin sürpriz bir şekilde Ziraat Türkiye Kupası'na veda etmesinin ardından Bucaspor deplasmanına giden Beşiktaş'ta kupada erken havlu attı.

BUCASPOR - BEŞİKTAŞ: 2 - 1

STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20.30
HAKEM: Suat Arslanboğa

BUCASPOR: Ömer, Okan, Emre B., Henrique, Batuhan, Emre Ş, Umut, Taylan, Berkay, Mehmet, Atilla
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Bahadır

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar Kurtuluş, Escude, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan, Muhammed, Kerim Frei, Holosko, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç Beşiktaşfutbolcuların santrasıyla başladı.

 Dakika 23: Bucaspor'da zorunlu oyuncu değişikliği... Emre Balak sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemiyor ve yerini Hakan Çinemre'ye bırakıyor.

 Dakika 41: Umut... Oğuzhan, geri pasta hata yapınca Bucaspor kontra atağa çıktı ve ceza alanına koşu yapan Umut'a atılan pasta Umut ceza alanına girip şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu.

 Dakika 59: Bucaspor'da ikinci oyuncu değişikliği... Atilla Yıldırım oyundan çıkıyor yerine Tosaint Ricketts oyuna giriyor.

 Dakika 62: Beşiktaş'ta iki oyuncu değişikliği birden... Kerim Frei ve Filip Holosko oyundan çıkıyor Gökhan Töre ve Ömer Şişmanoğlu oyuna dahil oluyor.

 Dakika 65: Ömer Şişmanoğlu... Beşiktaş'ta Franco sağ kanattan ceza alanı içindeki Oğuzhan'a pasını verdi, Oğuzhan da Ömer'e pasını çıkardı ve Ömer düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru eşitledi.

 Dakika 69: Bucaspor'da son oyuncu değişikliği... Mehmet İncebacak oyundan çıkıyor yerine Zafer Çevik oyuna dahil oluyor.

 Dakika 78: Tosaint Ricketts... Ricketts, sol kanattan topla beraber Beşiktaş ceza alanının ön bölümüne kadar geldi... Bucasporlu yıldız ceza yayının sağ tarafından kaleye şutunu çekti ve bir kez daha takımını öne geçirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.