Beşiktaş Manisa'da Kayıp

Beşiktaş Manisa'da Kayıp

Geçen sezon Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek kupayı müzesine götüren Kara Kartal, kupa macerasına Manisa'da start veriyor. İki takımda da tek hedef galibiyet.. Maçta 2. yarı sürüyor.

 MANİSASPOR 2-1 BEŞİKTAŞ

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Hüseyin Göçek, İsmail Şencan, Kemal Yılmaz

Manisaspor: İlker, Güven, Kalabane, Burak, Eren, Mehmet Nas, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Simpson, Ergin Keleş, İsaac

Beşiktaş: Korcan, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Tello, Fink, Ernst, Tabata, İsmail, Bobo

MAÇTA İLK YARI

DK 1: Karşılaşmaya Beşiktaş başladı..

DK 38: Simpson'ın golüyle Manisaspor maçı 1-0'a getirdi..

Maçta ilk yarı tamamlandı..

MAÇTA İKİNCİ YARI

DK 46: Manisaspor başladı..

DK 48: Bobo'nun golüyle Beşiktaş beraberliği yakaladı..

DK 54: Mehmet Nas mükemmel attı, Manisaspor tekrar öne geçti ama hakem golden 1 dakika sonra ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti..

Maç bitti..



DENİZLİ, BURSASPOR MAÇINDAKİ İLK ONBİRDEN 3 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK YAPTI

Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu ilk maçı olan Manisaspor-Beşiktaş karşılaşmasında, siyah beyazlıların teknik direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor'a karşı oynanan son lig maçındaki kadroda 3 zorunlu değişikliğe gitti. Kupa maçında, Beşiktaş'ın kalesini Rüştü ve Hakan'ın yokluğunda genç kaleci Korcan koruyor.

Tecrübeli teknik adam sakatlıkları bulunan kaleci Rüştü, Nihat ve Ferrari'nin yerine Korcan, Tabata ve İsmail'e ilk onbirde yer verdi. Tabata, ligde 14. haftada oynanan Sivasspor maçının ardından ilk kez ilk onbirde forma şansı buldu. Siyah beyazlı ekipte yedek kaleci olarak da genç Rasim görev aldı.

Öte yandan Manisaspor'da, kaleci Ufuk'un Galatasaray'a transferi sırasında, Manisaspor'a gelen kaleci Orkun'un izinli olarak İstanbul'a gittiği öğrenildi. İki takım Türkiye Kupası'nda daha önce 2006-2007 sezonunda çeyrek finalde karşılaşmış, İstanbul'daki ilk müsabakayı 4-0 kazanan Beşiktaş, Manisa'daki müsabakayı 2-0 kaybetmesine rağmen yarı finale yükselmişti.

Müsabakadan önce birbirlerine başarı dileyen Manisaspor teknik direktörü Mesut Bakkal ile Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli bir süre sohbet etti.

Hava sıcaklığının stattaki termometre tarafından 7 derece ölçüldüğü Manisa'daki karşılaşmada, Manisasporlulara ayrılan açık tribünde boşluklar gözlendi. Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarına kale arkasındaki tribünde destek verdi. Müsabakayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, protokol tribününün alt tarafındaki kapalı bölümde takip ediyor.

Etiketler :