Beşiktaş TV'de IRKÇILIK ŞOKU

Beşiktaş TV'de IRKÇILIK ŞOKU

BJK kanalında önceki gün ırkçılık şoku yaşandı. Galatasaraylı Eboue'nin hareketi sonrası, futbolcuya maymun benzetmesi yapıldı...

Beşiktaş Kulübü’nün televizyonunda sunucu, “Eboue’nin hareketleri National Gheographic’de yayınlanıyor” yorumunu yaptı. Tepkiler üzerine Demirören, Ünal Aysal’ı arayarak özür diledi.

Beşiktaş'ın Galatasaray ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası, Beşiktaş'ın televizyon kanalı BJK TV'deki Manşet programında G.Saraylı futbolcu Eboue için ırkçı sözler sarf edildi.

Galatasarayfutbolcu Eboue, maçın son anlarına doğru sakatlanınca uzun süre yerde kalmış, tribünler de futbolcuya "zaman geçirdiği gerekçesiyle" tepki göstermişti. Eboue, tribünlerden gelen bir pet şişenin ayaklarına değmesine rağmen başını tutarak birkaç dakika yerde yatınca tepki toplamıştı.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusuna bir tepki de BJK TV'de yapıldı. BJK Manşet adlı programda yorumculuk yapan Burhan Akdağ, Eboue hakkında şok ifadeler kullandı.

MAYMUNA BENZETTİ

Akdağ, siyah beyazlı taraftarlarının oyunu soğuttuğu gerekçisiyle tepki gösterdiği Eboue hakkında, "Bu Eboue'ye bakın hafta içinde National Geographic'te çok sık görürsünüz" dedi..

Burhan Akdağ şöyle devam etti:

"National Geographic'i izlerseniz her şeyi görebilirsiniz. Dostlarım aradı keşke söylemeseydin dediler. Galatasaray büyük bir camia, yanlış anlamalarını istemem. Galatasaray camiasından özür dilerim. Bugün Beşiktaş camiasında bu konu hakkında bir şeyler konuşulmuş, olay kapatılmak istenirken bu kelimeler çıktı. Bu her türlü anlama çekebilirim"

ÖZÜR DİLEDİ

"Galatasaray camiası ve Eboue'den özür dilerim. Bu sözlerden kırılanlardan özür dilerim. Öyle bir laf çıktı. Mahkemeye versinler problem değil, söylememem gereken bir laftı" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.