Beşiktaş'ın yerine UEFA'ya hangi takım gidecek?

Beşiktaş'ın yerine UEFA'ya hangi takım gidecek?

Beşiktaş UEFA'nın şok kararıyla sarsıldı. Siyah beyazlı takım mali nedenlerden dolayı 1 Yıl Avrupa Kupası'ndan men edildi. Karar tahkimden de dönmezse siyah beyazlı takımın yerine hangi takım Avrupa Ligi'ne gidecek?

UEFA'nın şike olaylarıyla ilgili Türkiye için vereceği karar beklenirken en kötü senaryo olan men kararı mali nedenlerle Beşiktaş 'ın başına geldi.

Siyah beyazlılar 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men edildi. Siyah beyazlı takım kararı Tahkim'e taşıyacak. Orada da sonuç değişmezse karar kesinleşecek.

Bu durumda Futbol Federazsyonu'nun karşısına yeni bir soru çıkacak? Beşiktaş'ın yerine hangi takım Auvrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını elde edecek?

Beşiktaş, Süper Final Şampiyonluk grubunu 4. bitirdiği halde, Avrupa Ligi grubunu 1. bitiren Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hak eden Fenerbahçe ile Türkiye Kupası finali oynadığı için maç yapmadan Avrupa Ligi hakkını elde etmişti.

Bu durumda Beşiktaş'ın yerine gitmesi en muhtemel olan takımın Avrupa Ligi grubunu ikinci bitiren Eskişehirspor olduğu öne sürülüyor. Kırmızı siyahlı takım birinci Bursaspor'un bir puan gerisinde kalmıştı.
(Samanyoluhaber.com, Ajanslar)  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.