Beşiktaş'ta bombayı Demirören patlattı

Beşiktaş'ta bombayı Demirören patlattı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferlerini bir bir açıkladığı dönemde sessizliğe gömülen Beşiktaş'ta, müjdeyi Başkan Demirören verdi.

Transferde geçen sezonun aksine daha sakin bir dönem geçiren Beşiktaş'ta beklenen müjde Başkan Yıldırım Demirören'den geldi. Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun çalışmalarını sürdürdüklerini ve dünya çapında bir golcüyü renklerine bağlayacaklarını belirtirken, "Taraftarımız bir hafta daha sabretsin" dedi.

FORVET ALINACAK

Portekizli golcüleri Almeida gibi önemli bir oyuncunun peşinde olduklarını belirten Demirören, "Hocamızın raporları doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Önemli oyuncular bize öneriliyor. Forvet hattına takviye yapmamız şart. Önümüzdeki hafta içinde net açıklamayı yapacağız. Taraftarımız rahat olsun" diye konuştu.

KULİSLERDE İBRAHİM AKIN ADI GEÇİYOR

Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş, eski futbolcusu İbrahim Akın'ı tekrar kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen İbrahim Akın'ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, İbrahim'in transferi için kulüp başkanları Göksel Gümüşdağ'dan randevu talep ettiğini belirterek, bu konudaki görüşmenin hafta içinde yapılacağını bildirdi.

Dizar, Galatasaray Kulübü'nün de İbrahim Akın'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu ifade etti.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.