Beyaz gömlek giyen vekile tepki

Beyaz gömlek giyen vekile tepki

'Beyaz gömlekle evet propagandası yapıyorsun' diye AK Parti'li vekille tartıştı

Adana'da CHP'li bir sandık görevlisi, beyaz gömlekle evet propagandası yaptığını iddia ettiği AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar ile tartıştı.

Yeni Baraj Mahallesi Özel Adana Lisesi'ndeki parti müşahitlerini ziyaret eden Necdet Ünüvar, CHP'li görevlinin "Vekiller sandık sandık gezemez" tepkisi ile karşılaştı.

Milletvekili Ünüvar ise "Niçin böyle bağırarak konuşuyorsunuz. Ben propaganda yapmak için gezmiyorum. Sizin vekilleriniz gezmiyor diye mi bu şekilde davranıyorsunuz." şeklinde karşılık verdi.

CHP'li görevli "Benim vekillerim seçim kanununa uyuyor" derken; Ünüvar ise "Önce senin genel başkanın oy kullansın" ifadesini kullandı.

Bu arada, CHP'li bir görevlinin "Propaganda yapmıyoruz diyorlar ama beyaz gömlek giyinip gelmişler" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Milletvekili Necdet Ünüvar, müşahitler ile görüşmek üzere okulları dolaştığını belirterek, "Sandık müşahidi arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Bir sıkıntıları var mı diye soruyoruz. Çok sayıda okul dolaştık. Kendisini CHP'li olarak tanıtan okul görevlisi bize 'Burada dolaşamazsınız, propaganda yapamazsınız' dedi. İnsanlara merhaba demek propaganda anlamına gelmez." şeklinde konuştu.

Etiketler :