Beykoz Belediye Başkanı Yücel  Çelikbilek yeniden aday

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yeniden aday

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçeye yapılan hizmet ve projelerin kesintiye uğramaması ve istikrarın devamı için tekrar hizmete talip olduğunu belirterek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer tarafından karşılanan Başkan Çelikbilek, başta ‘Mülkiyet-tapu-2B’ olmak üzere önemi sorunlarını çözmek için yoğun gayret gösterdiklerini  ve Beykoz’un geleceğini etkileyecek 20’yi aşkın projenin altyapısını oluşturduklarını belirterek şunları söyledi:

“İnsanoğlu iki farklı duyguyu aynı anda yaşayabiliyor. Bir taraftan sevindirici bir taraftan ise üzüntülü olayı yaşayabiliyorsunuz. Bugün tekrar hizmete başvurmanın sevincini yaşarken bir taraftan ise muhterem kayınvalidemizin vefatı dolayısıyla da üzüntülüyüz.”

2009’da birlikte başladığımız hizmet yolunda; mesai mefhumu gözetmeksizin halkımıza hizmet üretmek, onların sıkıntılarını gidermek için gayret ettik. Bu yolda bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza, meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza ve özellikle sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederim.

Biz yola çıktığımızda vatandaşlarımızın sıkıntılarını bilerek işe başladık. Vaat ettiklerimizin daha fazlasını yaptık. Her zaman Beykoz’un menfaatlerini gözettik ve bunun kavgasını verdik. Beykoz’a yaptıklarımız bizim için gurur duyulacak işlerdir. Hep gelecek nesillerimizi, yarınlarımızı düşünerek, planlayarak hareket ettik. Günü birlik siyaset yapmadık.

En önemli problemlerin başında gelen 2B/Mülkiyet sorununun çözümünde yoğun gayretimiz oldu. Milletvekillerimiz ve bakanlarımızın yakın ilgisiyle Beykoz için ‘Proje alanı’ çalışması oluşturuldu.

Mülkiyetle birlikte diğer hizmetlerimizin ve birçoğunun altyapısının altyapısını tamamladığımız projelerin yarım kalmaması, kesintiye uğramaması ve istikrar için tekrar bir dönem daha hizmete talip oldum. Benim kişisel olarak siyasetten beklentim yok. Ama inancım şu ki, Beykoz’daki çalışmaların yarım kalmamasını sağlamak zorundayız. Gelecek nesillerimiz için daha yaşanılabilir, Beykoz’u  problemlerin bittiği artık projelerin konuşulduğu bir ilçe haline getirmeliyiz.

Beykozlular tarafından yoğun ilgi gösterilen aday adaylığı başvuru töreninde, birçok mahalle sakini de Başkan Çelikbilek’in yanında olduklarını belirterek destek olduklarını belirtti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.