Beykoz Kanlıca yoğurdunun üstüne rahmet yağdı

Beykoz Kanlıca yoğurdunun üstüne rahmet yağdı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Nasrettin Hoca'yla birlikte Marmara Denizi'ne maya çaldı.

Beykoz Kanlıca yoğurdunun üstüne rahmet yağdıBu yıl ilk kez düzenlenen Kanlıca Yoğurt FestivaliKosovalı ünlü Türk Sanatçı Suzan Kardeş Konseri'yle başladı. Festivalin açılışında yağmur hafif yağarken, ilerleyen dakikalarda yerini sağanağa bıraktı ve brandanın korumadığı konser alanı bir anda boşaldı. Yaklaşık 30 dakika sonra festival kaldığı yerden devam ederken, vatandaşlaraBeykoz Belediyesi tarafından bedava 'Kanlıca yoğurdu' dağıtıldı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise temsili Nasrettin Hoca'yla birlikte bir motora binerek,Kanlıca sahilinde Marmara Denizi'ne maya çaldı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu da konser sonunda Suzan Kardeş'e bir buket çiçek sundu ve Sanatçıya elleriyle Kanlıca Yoğurdu tattırdı.

Dillere destan olan meşhur Kanlıca Yoğurdu'nun artık bir festivali var... Yerel olduğu kadar ulusal basının da ilgi gösterdiği 1. Kanlıca Yoğurt Festivali, yağan sağanak yağmura rağmen görkemli bir şekilde açıldı. Uzun zamandır Beykoz Çayır Festivali'nin iptallerden dolayı özlemini çeken Beykozlular ise Suzan Kardeş'i dinlemek üzere Kanlıca'ya aktı. Yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan ve sevilen hareketli anonim şarkıları neşeli bir şekilde okuyan Kosovalı Türk Sanatçı Suzan Kardeş'i Beykozlular bağrına bastı. Oyun havalarına eşlik de eden Beykozlular, keyifli bir festival geçirmenin keyfine vardı.

‘Başkan Çelikbilek, ulusal basına demeç verdi’

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise alana geldikten sonra önce küçük takalara bindi ve ardından da Marmara Denizi'ne temsili Nasrettin Hoca'yla birlikte maya çaldı.Nasrettin Hoca'ya elleriyle yoğurt da yediren Başkan Çelikbilek, karaya çıktıktan sonra ulusal basın mensuplarına görüntülü demeç de verdi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e AK Parti 1. Bölge 22. sıra Milletvekili Adayı Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç ve Muharrem Kaşıtoğlu'nun yanı sıra Meclis Üyesi Erdal Demir, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Alarçin, AK Parti Medya ve Tanıtım Birimi Başkan Yardımcısı Gonca Jale Peker de eşlik etti. AyrıcaKanlıca Yoğurt Festivali'ne TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve bölge muhtarları da katıldı. 

Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.