Beykoz'da 100 Bin Kişiye Mülkiyet Hakkı Sağlandı

Beykoz'da 100 Bin Kişiye Mülkiyet Hakkı Sağlandı

AK Parti 300 kişilik ekiple sabah saatlerinde Tokatköy’deki Seçim İrtibat Bürosuna gelerek mahalledeki çalışmalarına start verdi.

5’er kişiden oluşantoplam 60 ekiple adeta TokatköyMahallesi’ne çıkarma yapan AKPartiteşkilatı mahallede çalmadık kapı bırakmadı. BeykozBelediye Başkanı YücelÇelikbilek’inde katıldığı programda esnafziyaretleri de gerçekleştirildi. Ziyaretlerinardından akşam saatlerinde TokatköySon Durak’tagerçekleştirilen mitingde 2-B ve İmarla ilgili açıklamalara Tokatköylüleringösterdikleri ilgi dikkat çekti.

İki bin Tokatköylü soğuğa rağmen Başkanı dinledi

Yaklaşık 2 bin Tokatköylü soğuk havaya rağmen iki saat boyunca Yücel Çelikbilek’i dikkatle dinlerken, mitingin sonunda merak ettikleri soruları Başkan Çelikbilek’e yönelttiler.

 

Programın başında Beykoz Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı İbrahim Hocaoğlu İmar Planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hocaoğlu, “Aralık ayı meclis toplantısında bölgenin imar planlarını onaylayarak mahallemizin imar imkânlarını önemli oranda arttırdık. Yapılan bu planlarla hiçbir vatandaşımız en küçük bir hak kaybına uğramayacak. Bölgede sokak sokak gezerek yerinde tespit yaparak bu imar planlarını Belediyemiz ekibi gerçekleştirdi. Bu da Beykoz tarihinde bir ilktir.” dedi.

 

Planlar Tokatköy’ü 30’bine taşıyor

Erkan Atagün, “imar planlarıyla mahallemizin nüfusu 30 bine çıkıyor ki bu arayıpta bulamadığımız bir şeydi. Bu planların uygulanması için üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Sayın Başkanımıza ve ekibine b çalışmadan dolayı Tokatköylüler adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

2-Bve Aralık ayı Meclis Toplantısında onaylanan imar planlarıyla mülkiyet ve imar sorunları çözülen TokatköylülerBaşkan Çelikbilek’in açıklamalarına büyük destekverdi. Konuşması sık sık Allah razı olsun”  sloganlarıyla kesilen Çelibkilek’egösterilen ilgi Çavuşbaşı’ndayapılan mitingi aratmadı.

 

100 bin insana mülkiyet hakkı sağladık

Çelikbilek şöyle konuştu, Bizim gerek 2B, gerekse imar planları ile ilgili yaptığımız çalışma çok önemli bir çalışmadır. Büyükşehir arazilerinin vatandaşa verilmesi; o da çok ciddi gayret gerektiren bir işti. Bununla birlikte mülkiyet hakkı sağladığımız insan sayısı 100.000 insandır. Biz Büyükşehir ve 2B arazileriyle ilgili risk aldık ve bunların vatandaşlarımıza devir işlemlerini başlattık. Bu işlemler bittikten sonra bu araziler üzerinde tasarruf hakkı tamamen vatandaşlarımıza geçecek. Arsalarınızı ormana çeviren, SİT’i başınıza bela eden, Beykoz’da çakılı bir çivisi olmayan bu zihniyet yıllardır sizi buradan sürecekler diyor. Biz Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bir uygulamayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himmetleriyle gerçekleştirdik. Böylece % 50 indirim indirimin yanında yasal indirim haklarımız da devam edecek. 60 ay vade ile 2B parsellerinizi uygun vade ve taksitle ödeme imkanınız da olacak.”

 

Başkan Çelikbilek 2-B satışlarından elde edilecek gelirin Beykoz Belediyesi’nin, dolayısıyla Beykozlunun parası olduğunu, bu parayla dar gelirli Beykozlulara 10 bin konut yapacaklarını belirtti.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.