Beykoz'daki EVET'li nikah

Beykoz'daki EVET'li nikah

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile alakalı bazı gazetelerde 'nikahta evet krizi' haberlerine belediyeden sert tepki geldi. Yapılan açıklamada olayın nasıl çarpıtıldığı gözler önüne serildi.

 

Belediye Başkanı adına yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in çeşitli gazete ve internet sitelerinde yer alan ‘nikahta evet krizi’ konusundaki kısaca açıklaması şöyledir.

Nikahı, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Yönetiminden Fatma Ormancı tarafından yapılan  davet üzerine kıydım. Ben nikah memuru değil, bir ilçenin belediye başkanıyım.

Ülkemizi, yaşadığımız ve hizmet verdiğimiz bölgeyi kısacası geleceğimizi yakından ve doğrudan ilgilendiren konulardaki  görüşlerimizi katıldığımız çeşitli toplantılarda belirtmek  gayet doğaldır.

Nikahta yaşanan oldukça önemsiz bir tartışma abartıldığı gibi, ‘Hayır demek günahtır’ ifadesi söylenmemiş,  birbirlerinin üzerine yürüme gibi olay yaşanmamıştır.”

Damatın  annesi Fatma Ormancı ise, “Belediye Başkanımızı biz davet ettik. Kendisi kırmadı ve gelerek nikahı kıydı.

Referandum yakın olduğu için ve ortam müsait olduğu için çiftler evet derken, Belediye Başkanı da esprili bir şekilde 12 Eylül’deki referandumda da evet demeliyiz dedi.

Damatın babası  karşıt görüşlü olduğu için biraz tepki gösterdi ancak herkes daha sonra güle oynaya birlikte yemek yemeye gidildi. Onun dışında abartıldığı gibi olaylar yaşanmadı.” dedi.

Etiketler :